Auteur:
Publicatiedatum:
2 maanden geleden

Een soort van familie

Familiebanden lopen langs talloze kronkellijnen. Soms ontstaat daar verwijdering, vaker gelukkig een stevige verbintenis. Drie koppels die in de PUUR! Zomer staan, hebben een bijzondere band met elkaar – of ze nu familie zijn of slechts een soort van familie. Heb jij het artikel al gelezen?

 

Wat betekent familie voor jou? Kom jij uit een grote of een kleine familie? Heb jij ook een bijzondere band met elkaar of ken je dierbaren die zo’n band hebben? En hoe probeer je aan deze banden te werken?

 Alleen door verbondenheid met de mensen om je heen, kun je standhouden – Jolina Petersheim

Verbinding met jezelf, met God en met anderen

Erica Hoebe schreef in de PUUR! Zomer het introductieartikel over het thema verbinding. Bij het woord verbinding denk je waarschijnlijk eerst en vooral aan contact met andere mensen. Dat is zeker belangrijk, maar minstens zo belangrijk is het om in een gezonde verbinding te staan met jezelf en om te werken aan je relatie met God. Dat is niet altijd makkelijk als de balans doorslaat naar de ‘buitenkant’.

 Laten we daarom stilstaan bij evenwichtige relaties en vooral: het evenwicht tussen die verschillende relaties.

 

 

 PUUR! Zomer 2017 is een fijn zomermagazine boordevol interviews, columns, mode, psyche, DIY, reportages en nog veel meer. In deze editie onder meer een interview met Beth Moore over kritiek en persoonlijke groei, een prachtig verdiepend stuk van relatietherapeut Fina van de Pol over veilige hechting, recepten uit het bakboek van Annemarie (Heel Holland Bakt) en inspiratie om te gaan speeddaten… in de kerk. Bij PUUR! Zomer 2017 zit een compleet bookazine van de roman ‘De vroedvrouw’ van Jolina Petersheim. Veel leesplezier!