Interviews

‘Ik ben niet geschikt voor dit leven’

5 april 2019

“Ik voelde alleen maar zwartheid, leegte en hopeloosheid. Een eindeloze donkere tunnel, waar geen licht doorheen komt,” vertelt Elise Brouwer (32). Eind 2013 raakte ze in een depressie.

Susan Meissner vertelt..

15 maart 2019

Hoe beïnvloedt de kwetsbaarheid van het leven onze keuzes? De risico’s die we nemen? De risico’s die we niet nemen? Dat waren de vragen waarover ik nadacht, terwijl ik Het tegendeel van verdriet aan het schrijven was. En het zijn de vragen die ik jou, de lezer, wil meegeven terwijl je het boek leest.

Zussenliefde

23 februari 2019

Marjolein (redacteur van Puurvandaag.nl) en Cocky (schrijfster van “Lieve zus een dikke kus” gaan met elkaar in gesprek over het thema zussen en aan de hand van twee prachtige romans over zussen.

Donkere dagen

29 januari 2019

Elise Brouwer zat jarenlang opgesloten in de tunnel van depressie. Ze schreef het boek ‘Woestijnregen – dagboek voor donkere dagen’ om zichzelf en anderen te bemoedigen.

Interview met Alinda Bol

4 oktober 2018

Je mag genieten van dit leven en je hoeft niet te rennen en te vliegen. Nee, het is volbracht. Het is al goed. Je krijgt ook nog hele handige en waardevolle tips mee om écht ‘GENIETEND te LEVEN’.

Interview met Lynn Austin

10 december 2017

Heb jij Land van belofte al gelezen? Wij hadden een uitgebreid interview met de auteur Lynn Austin! Lees snel verder als je wil weten wat zij allemaal te vertellen had…

Interview met Margriet Ruurs II

2 december 2017

Speciaal voor PUUR! mocht ik haar interviewen toen ze weer even in Nederland was… Lees snel verder voor deel twee van het interview!

Interview met Margriet Ruurs I

1 december 2017

Speciaal voor PUUR! mocht ik Margriet Ruurs interviewen toen ze weer even in Nederland was… Lees snel verder!

Marianne Grandia interviewt Beth Moore

17 oktober 2017

Beth Moore (59) inspireert en bemoedigt wereldwijd enorm veel vrouwen met haar Bijbelstudies. Heel recent heeft ze echter iedereen – en ook zichzelf – verrast met een roman…