Interviews

  De bijenhouder van Aleppo: Interview met lezer Hussein

  15 juni 2019

  Lees hier het interview met Hussein, over De bijenhouder van Aleppo. In dit interview beschrijft hij zijn mening over het boek en het onderwerp.

  Interview Jacobine van den Hoek van ‘Zondebok’

  14 juni 2019

  Zondebok van Jacobine van den Hoek. Een verhaal van liefde, moed en macht, in de aanloop naar de 80-jarige oorlog. Lees hier het interview met Jacobine.

  ‘Ik zeg weleens dat ik een Tetris-hoofd heb’

  7 juni 2019

  Schrijfster Alianna Dijkstra (45) interviewde voor haar nieuwe boek ‘Is er een hemel voor autisten?’ twaalf christenen met autisme. “De kerk moet een veilige plek zijn, maar autisten ervaren dat niet altijd zo.

  Philip Troost zocht een weg weg van het hoofd

  15 mei 2019

  “Als er één ding is waar ik eindeloos over kan nadenken, is het hoe het leven in elkaar zit en hoe het geloof werkt”, zegt Philip in zijn huiskamer in Zwolle. Hij ging tegen zijn dertigste theologie studeren en kon zijn grijze massa dus flink aan het werk zetten.

  Interview Patti Callahan | Joy

  9 mei 2019

  Het was overduidelijk dat u buitengewoon enthousiast bent over Joy Davidman. Waarom verschijnt uw boek juist op dit moment? Timing blijft een mysterieuze zaak. Jaren geleden was ik met mijn werk op een dood spoor geraakt. Creatief zijn, schrijven was altijd mijn manier van geloven geweest, mijn eenvoudige manier om God en de wereld om […]

  ‘Ik ben niet geschikt voor dit leven’

  5 april 2019

  “Ik voelde alleen maar zwartheid, leegte en hopeloosheid. Een eindeloze donkere tunnel, waar geen licht doorheen komt,” vertelt Elise Brouwer (32). Eind 2013 raakte ze in een depressie.

  Susan Meissner vertelt..

  15 maart 2019

  Hoe beïnvloedt de kwetsbaarheid van het leven onze keuzes? De risico’s die we nemen? De risico’s die we niet nemen? Dat waren de vragen waarover ik nadacht, terwijl ik Het tegendeel van verdriet aan het schrijven was. En het zijn de vragen die ik jou, de lezer, wil meegeven terwijl je het boek leest.

  Zussenliefde

  23 februari 2019

  Marjolein (redacteur van Puurvandaag.nl) en Cocky (schrijfster van “Lieve zus een dikke kus” gaan met elkaar in gesprek over het thema zussen en aan de hand van twee prachtige romans over zussen.

  Donkere dagen

  29 januari 2019

  Elise Brouwer zat jarenlang opgesloten in de tunnel van depressie. Ze schreef het boek ‘Woestijnregen – dagboek voor donkere dagen’ om zichzelf en anderen te bemoedigen.

  Interview met Alinda Bol

  4 oktober 2018

  Je mag genieten van dit leven en je hoeft niet te rennen en te vliegen. Nee, het is volbracht. Het is al goed. Je krijgt ook nog hele handige en waardevolle tips mee om écht ‘GENIETEND te LEVEN’.

  Interview met Lynn Austin

  10 december 2017

  Heb jij Land van belofte al gelezen? Wij hadden een uitgebreid interview met de auteur Lynn Austin! Lees snel verder als je wil weten wat zij allemaal te vertellen had…

  Interview met Margriet Ruurs II

  2 december 2017

  Speciaal voor PUUR! mocht ik haar interviewen toen ze weer even in Nederland was… Lees snel verder voor deel twee van het interview!

  Interview met Margriet Ruurs I

  1 december 2017

  Speciaal voor PUUR! mocht ik Margriet Ruurs interviewen toen ze weer even in Nederland was… Lees snel verder!

  Marianne Grandia interviewt Beth Moore

  17 oktober 2017

  Beth Moore (59) inspireert en bemoedigt wereldwijd enorm veel vrouwen met haar Bijbelstudies. Heel recent heeft ze echter iedereen – en ook zichzelf – verrast met een roman…