Lifestyle

Drie ingredienten uit je keukenkastje, gebruiken als verzorgingsproduct? Het kan!

16 februari 2019

Duurzaam, natuurlijk, afvalminderen zijn termen die tegenwoordig steeds meer een begrip zijn. Persoonlijk kan ik hier heel erg blij van worden. Omdat ik merk dat goed voor mijzelf zorgen, samen gaat met een aantal van bovenstaande woorden.

Door jouw ogen…. (#SPRANKEL)

13 februari 2019

Het sprankelen zoals een kind bedoeld is, dat is misschien wel iets waar veel ‘grote mensen’ naar verlangen. Al zal dat verlangen soms ook verstopt zijn.

5x zelf scrubs maken

24 januari 2019

Met dit koude weer moet je goed voor je huid zorgen. Scrubben helpt de dode huidcellen te verwijderen, waardoor je huid weer kan ademen en je plaats ruimt voor nieuwe huidcellen.

Kerstavond – deel I

2 december 2018

Bij de derde beddenzaak lijkt ze meer geluk te hebben. Geen vrouw achter de toonbank, maar een man. Juiste leeftijd, zo te zien midden dertig. Hij staat iemand te helpen die aan afrekenen toe is. Op de achtergrond zweven de zachte klanken van In dulci jubilo.

Kleur in de winter

14 november 2018

Het is eerder donker, het is guur weer, de zon schijnt bijna niet meer, de winter. Een seizoen met soms weinig kleuren grauwe dagen. Dan kunnen we wel wat extra kleur gebruiken. Met deze planten haal je het zonnetje in huis tijdens de winterdagen.

Je huid verwennen in de herfst

27 oktober 2018

Maar het kan ook guur en koud zijn buiten. Dan moet je wel goed voor je huid zorgen! Een goede reden voor een heerlijk gezichtsmasker. We vonden drie heerlijk herfstige maskers voor jullie. Gewoon zelf te maken.

Tijd om nieuwe herinneringen te maken

22 oktober 2018

Dit jaar heeft KokBoekencentrum weer heel veel keus! Verschillende agenda’s qua thema en vormgeving. Voor elk wat wils!

Sfeervolle lamp DIY

9 oktober 2018

Heb je ergens nog een glazen vaas of windlicht staan waarop je bent uitgekeken? Met glasverf en een lichtbron maak je er zomaar een mooie lamp van. Het leuke is: je kunt hem helemaal naar je eigen smaak en kleur ontwerpen.

Interview met Alinda Bol

4 oktober 2018

Je mag genieten van dit leven en je hoeft niet te rennen en te vliegen. Nee, het is volbracht. Het is al goed. Je krijgt ook nog hele handige en waardevolle tips mee om écht ‘GENIETEND te LEVEN’.

Teksten in je interieur

24 september 2018

Ken je die leuke letterboards en lightboxen.  Ze zijn helemaal in en een leuke manier om teksten op te plaatsen en een echte catcher voor in je huis. Ze liggen al een tijdje in de winkel en worden steeds populairder

Het verhaal achter de stoel

12 september 2018

Het laat mij stil staan bij de woorden van Salomo uit Prediker: ‘Generaties komen en generaties gaan, alles wat nu gebeurt, heeft hiervoor ook al plaats gevonden, er is niets nieuws onder de zon’.

Sufragette

24 augustus 2018

Vrouwen hebben nu meer te zeggen en kunnen veel meer bereiken als vroeger. Maar moeten we daar wel zo blij mee zijn? 

Modegeschiedenis, ook christelijk?

20 augustus 2018

Er zijn veel verschillende meningen over kleren en christenen. De één gelooft van harte dat hij dagelijks in het zwart moet en de ander loopt zonder gewetenswroeging in een spijkerbroek met gaten. Het is lastig om een overkoepelende regel te hanteren. Toch is het mooi als we wat van die meningen delen. Want onze modegeschiedenis is geweldig mooi!

5 simpele manieren om elke dag je bijbel te lezen

9 juli 2018

Wij geven je 5 tips hoe je op een eenvoudige manier je Bijbel kan lezen.

De sluier

7 juli 2018

Lessen die Ruchama leerde over haar eigen leven en huwelijk toen ze op bezoek ging bij een vluchtelinggezin.