Boeken

  Susan Meissner vertelt..

  15 maart 2019

  Hoe beïnvloedt de kwetsbaarheid van het leven onze keuzes? De risico’s die we nemen? De risico’s die we niet nemen? Dat waren de vragen waarover ik nadacht, terwijl ik Het tegendeel van verdriet aan het schrijven was. En het zijn de vragen die ik jou, de lezer, wil meegeven terwijl je het boek leest.

  De uitnodiging / The shack

  11 maart 2019

  inds een paar weken kan je de verfilming van de Uitnodiging (The Shack) op Netflix bekijken.  Er is al veel geschreven en gezegd over deze film. OP de pagina van de EO, kan je hier een aantal blogs over lezen.  Graag laten we jullie zelf de film beoordelen 😉 Een aantal maanden geleden deelde wij deze bijbelstudie rondom het boek.

  Bijbelstudie | Een spoor van genade | Tamar II

  31 januari 2019

  De zonen van Noach, die samen met hem uit de ark waren gekomen, heetten Sem, Cham en Jafet; Cham was de vader van Kanaän. Met de drie zonen van Noach begon de verspreiding van de mensheid over de hele aarde.

  Faith Journal preview

  21 januari 2019

  Nog 1 week en dan… verschijnt ‘Faith Journal’ van Linette Trapman, een doeboek om op jouw manier aan de slag te gaan met je geloof, met gebed als middelpunt.

  Een spoor van genade

  15 januari 2019

  Een bundel van de vijf Bijbels-historische romans over vrouwen van bestsellerauteur Francine Rivers.
  De levens van Rachab, Maria, Ruth, Tamar en Batseba worden in dit boek door Francine Rivers tot leven gebracht. De lessen die wij van deze vrouwen kunnen leren, zijn nog steeds relevant, en gaan over thema’s als geloof, liefde, genade en hoop.

  Gespreksvragen: Onder Zijn vleugels

  27 december 2018

  Een ontroerend verhaal over een moeilijke zoektocht en destructieve gedachten, maar ook over hoop en liefde, en over de genade die onder Gods vleugels te vinden is.

  De boomgaard

  1 mei 2018

  Hier voor jou

  23 april 2018

  Onder Zijn vleugels

  17 april 2018

  Waar het geluk wacht

  16 april 2018

  Ik zal verborgen zijn

  16 april 2018

  Hoelang mag ik blijven?

  9 april 2018

  Het meesterwerk

  9 april 2018

  Jouw tijd met God

  3 april 2018

  Als ik mijn ogen sluit

  29 maart 2018