Bucketlist – inclusief winactie!

16 november 2018
Delen via:

In ‘Twee zussen, een donorhart en een bucketlist’ van Lindsay Harrel reizen de zusjes Megan en Crystal de wereld rond aan de hand van de bucketlist van Amanda, het overleden meisje aan wie Megan haar nieuwe hart te danken heeft.

Megan heeft drie jaar geleden een harttransplantatie ondergaan. Ze hoopte dat dit het begin zou zijn van een nieuw en avontuurlijk leven, maar angst houdt haar nog steeds in zijn greep. Alles verandert wanneer Megan de bucketlist in handen krijgt van Amanda, het overleden meisje van wie Megan het hart gekregen heeft. Samen met haar tweelingzus Crystal gaat Megan op wereldreis, klaar om alle punten op Amanda’s bucketlist af te vinken. Crystal heeft ondertussen zo haar eigen redenen om de reis te maken.

De schrijfstijl van Lindsay Harrel wordt vergeleken met die van Karen Kingsbury. ‘Twee zussen, een donorhart en een bucketlist’ is de eerste roman van Harrel die in het Nederlands verschijnt.

Speciaal voor de gelegenheid leek het ons wel eens leuk om een eigen bucketlist samen te stellen. Daarnaast geven we ook een bucketleeslist weg. Ga je mee de bucketlistwereld in?

Bucketlistacties

Dag 1. Marianne draagt twee verschillende sokken naar het werk

Dag 2. Maak je eigen boekenbucketlist

Dag 3.  Maak een foto van je eigen bucket(lees)moment

Dag 4.   Marianne leest een boek op onbegaanbaar terrein

Dag 5. Marianne gaat op de foto met haar favoriete hoofdpersoon

Dag 7. Marianne krijgt een glas water over haar hoofd

Dag 8. Doe mee met de verrassingsbucketlist

Dag 9. Deel je eigen boekenbucketleeslist en win een verrassingsboekenpakket adhv je leeslist.

Dag 10.  Marianne steelt het kantoor van de baas.


In Twee zussen, een donorhart en een bucketlist van Lindsay Harrel reizen de zusjes Megan en Crystal de wereld rond aan de hand van de bucketlist van Amanda, het overleden meisje aan wie Megan haar nieuwe hart te danken heeft.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *