De ultieme zomervakantie boekenlijst

21 juli 2018
Delen via:

De zomervakantie is de juiste tijd om stapels boeken te lezen. In de tuin, op de camping, op het strand, of lekker in het park. En je kan lezen tot in de late uurtjes want het blijft lekker lang licht. Wij geven je de ultieme zomer leeslijst!

Voor de romanticus

Een portret van Emily Price

eenportretvanemilyprice, emilyprice, katherine reay, boek, nieuw, italie, lezen, puurvandaagDit boek bevat alle ingrediënten voor een dag op het strand. Liefde, kunst, Italië, eten, familie en vooral heel veel zon. Met dit boek krijg je het idee dat je rondloopt op de plekken waar Emily loopt en wordt je opgezogen door de familie. Emily houdt er van om dingen op te knappen. Of het nu om een kunstwerk gaat of het restaurant van haar nieuwe vriend Ben. Als hij naar Italië vertrekt vraagt hij haar ten huwelijk en samen gaan ze naar Italië. Daar maakt ze kennis met haar schoonfamilie en die lijken zich niet zo makkelijk te laten repareren.

Belofte van liefde

Dit is het derde deel over De familie O’Leary, een Ierse immigrantenfamilie. Dit derde deel gaat over de zus Deirdre. Ze stopt met haar studie geneeskunde om voor haar moeder te zorgen, die een beroerte heeft gehad. Ze vraagt de hulp van de knappe dokter Matthew Clayborne. Uiteindelijk komt hij met zijn dochtertje op het landgoed van de O’Leary’s logeren en dan blijkt dat het leven een verrassing voor hen in petto heeft.

De weversdochter van Amberdale

Een heerlijk Romeo en Julia verhaal. De weversdochter staat lijnrecht tegenover de nieuwe eigenaar van een wolspinnerij. Blijven ze hangen in hun conflict of is er toch een kleine kans op liefde?

Voor de eindeloze lezer

Het Meesterwerk

lente, boeken. boekenlijst, lezenMet dit boek heb je een heel aantal uur leesplezier. Hij is een succesvolle schilder en heeft alles wat zijn hartje begeert. Zij is ongetrouwde moeder en is zijn assistente. Zij is ook de enige die hem echt ziet zoals hij is. Een onverwacht liefdesverhaal dat je er aan herinnert dat God zelfs de meest gebroken personen een plek geeft in een prachtig, imperfect meesterwerk.

Eigen wegen

Deze klassieker verscheen onlangs in een nieuw jasje. Het is een prachtige roman over vier vrouwen die vriendschap sluiten terwijl de wereld om hen heen in brand staat. Ze gaan aan de slag op het scheepswerf in Michigan, allemaal een andere reden om een baan te zoeken. Ze gaan op zoek naar hun plaats in de wereld en ontdekken wat liefde en opoffering werkelijk betekent.

Hemelwater

Charles Martin ken je van zijn boeken Ver van huis en Over bergen heen. Na een moeilijk leven heeft Vietnamveteraan Joseph zich met zijn hond Rosco teruggetrokken in een chalet in de bergen. Hij komt weer in contact met zijn jeugdliefde Allie, die onlangs haar man heeft verloren. Hij helpt haar, haar leven weer op de rit te krijgen terwijl dat van hem uit elkaar valt. De geheimen die hij bewaart, keren zich tegen hem. Maar het is nog niet te laat voor een ommekeer.

Voor degene die van spanning houdt

Koud spoor

Koud spoor is het vervolg op Zwart water een serie over detective Evie Blackwell. Ze maakt deel uit van een taskforce, gericht op het traceren van langdurig vermiste personen. Ze bijt zich vast in een vermissingszaak in een buitenwijk van Chicago terwijl er steeds meer raadsels bij komen.

Ontsnapt

Dit is het laatste deel in de spannende serie over Casey en Dylan. Ze gaan tot het uiterste om de moordenaar van Brent voor het gerecht te slepen maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Ze komen er achter dat ze niemand kunnen vertrouwen en zijn radeloos. Een boek wat tot de laatste bladzijde spannend blijft.

Het Kremlincomplot

Het Kremlin Complot van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Laatste waarschuwingDe eerste gijzelaar) is een actuele thriller over de politieke spanningen tussen de VS, Noord-Korea en Rusland. Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord-Korea en Iran het uiterste vergen van de Amerikaanse president, verschijnt er een nieuwe, onheilspellende dreiging aan de horizon: de Russische president is koortsachtig bezig de macht in handen te krijgen en de oppositie de mond te snoeren. Hij plant een gewaagde, bliksemsnelle militaire aanval die de NAVO uiteen kan rukken en Washington en Moskou op de grens van een kernoorlog kan brengen.

Welke boeken ga jij deze zomer lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *