De verwoestende puppy – Lotte laat maar #1

21 maart 2018
Delen via:

Maak kennis met Lotte! Ze is bijna brugklasser, fan van Shawn Mendes en ze wil heel graag een puppy. Lotte is de hoofdpersoon van de nieuwe graphic-novel serie voor meiden van Willeke Brouwer. De verwoestende puppy is een vrolijk en kleurrijk meidenboek over school, honden en vrienden.

Over het boek

boek, boeken, lottelaatmaar, deverwoestendepuppy, willekebrouwer, meiden

Maak kennis met Lotte, de hoofdpersoon in de graphic novel  serie ‘Lotte laat maar’ van Willeke Brouwer. Lotte is 12 en heeft haar dat eigenlijk nooit goed zit. Samen met haar moeder en haar twee broertjes woont in een vinexwijk. Ze is net klaar met groep 8, en gaat na de vakantie naar de middelbare school. Spannend! Haar broertje Max is heel druk, maar wel lief, en Daan kan zich heel goed verstoppen als Lotte moet oppassen. Haar vader is overleden en haar moeder heeft sinds kort een nieuwe vriend. Lottes beste vriendin is Tessa, waar ze vaak mee afspreekt. Ze droomt ze al jaren van een eigen puppy, waarvan ze foto’s op Instagram kan posten. Als haar moeder iets doms zegt, roept Lotte heel hard: Laat maar!

Over de auteur

Willeke Brouwer is illustrator, cartoonist en schrijver. Ze is bekend van de Silvester-serie. Daarnaast maakt ze dagelijks een cartoon voor het Nederlands Dagblad en wekelijks een voor de EO-Visie.

Leesfragment

Boektrailer

 

 

 

 

 

 


Maak kennis met Lotte, de hoofdpersoon in de graphic novel  serie ‘Lotte laat maar’ van Willeke Brouwer. Lotte is 12 en heeft haar dat eigenlijk nooit goed zit. Samen met haar moeder en haar twee broertjes woont in een vinexwijk. Ze is net klaar met groep 8, en gaat na de vakantie naar de middelbare school. Spannend!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *