Het nieuwe PUUR! zomer Magazine nu in de winkel!

17 april 2018
Delen via:

Het nieuwe PUUR! Magazine van deze zomer ligt vanaf vandaag in de winkel. We geven je een klein overzicht van wat je kunt vinden in het magazine en geven je een kleine inkijk in het nieuwe magazine.

PUUR, magazine, puurvandaag

Kom eens uit je hoofd, hoe vaak hoor je dat niet? En het is waar dat we vaak vastzitten in nadenken, terwijl het juist zo goed kan werken om gewoon te doen. PUUR! magazine zet dit voorjaar de schouders eronder en steekt de handen in de klei. Met extra veel DIY, ideeën voor uitstapjes en praktische tips om (een deel van) je leven te verbouwen. Dat mag best wat voeten in de aarde hebben, als het resultaat ernaar is! Het nieuwe magazine verzekert je van uren leesplezier. Want je ontvangt niet alleen het magazine, je krijgt er ook nog een bookazine bij van het boek De kleur van de zon van Ina van der Beek.

Dit vind je in het Magazine:

  • Interview met Eline Hoogeboom, auteur van #notsoperfect;
  • diverse DIY’s en recepten
  • interview met de energieke Alinda Bol van LUV Spakenburg;
  • interview met Irma Joubert
  • een exclusieve voorpublicatie van Het meesterwerk.

 

 

 

 


Kom eens uit je hoofd, hoe vaak hoor je dat niet? En het is waar dat we vaak vastzitten in nadenken, terwijl het juist zo goed kan werken om gewoon te doen. PUUR! magazine zet dit voorjaar de schouders eronder en steekt de handen in de klei. Met extra veel DIY, ideeën voor uitstapjes en praktische tips om (een deel van) je leven te verbouwen. Dat mag best wat voeten in de aarde hebben, als het resultaat ernaar is! Bij het PUUR! magazine zit de roman ‘De kleur van de zon’van Ina van der Beek meegeseald als bookazine.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *