Hier voor jou

1 augustus 2018
Delen via:

De aantrekkingskracht tussen hen is overduidelijk. Maar de problemen die hij met zich meedraagt, zijn dat ook…

Alexis Murphy (genoemd Exi) is van plan om te trouwen met haar verloofde Jeffrey. Exi wil graag een bruiloft in Grace Evangeline stijl. Haar verloofde dringt erop aan dat Grace ook een boek uitbrengt, waarin hun liefdesverhaal wordt beschreven. Exi is een nichtje van Devin en zo komen zij met elkaar in contact. Grace en Devin zijn niet overtuigd van de liefde tussen Exi en Jeffrey. In hun ogen dringt Jeffrey te veel aan op het schrijven van een boek over hun liefde. Exi ontmoet Grace en Devin steeds vaker en komt ook in contact met Bo Corrigan. Vanaf de eerste ontmoeting ontstaat er iets bijzonders tussen Exi en Bo en dit is voor iedereen waarneembaar. Devin is hier niet bepaald enthousiast over, hij vindt het moeilijk om Bo te vergeven sinds Bo Grace in een benarde situatie bracht.


Geweldig mooi verhaal weer van deze schrijfster!!
~Lily66, bol.com

 

 

 

 


 

De wegen van Bo en Exi kruisen zich sinds hun ontmoeting regelmatig. Exi vindt dit niet eerlijk tegenover Jeffrey en geeft hem de ruimte. Maar Exi ontdekt dat het leven van Bo ingewikkeld in elkaar zit. Ze groeien steeds meer naar elkaar toe, tot een onverwachte en levensgevaarlijke gebeurtenis hen uit elkaar haalt. Bo beland in het ziekenhuis, maar is na een aantal dagen spoorloos verdwenen. Ondertussen is Exi druk bezig in de winkel van haar moeder, omdat haar moeder in het ziekenhuis ligt. Maar ook in de bloemenwinkel is het op een gegeven moment voor Exi niet meer veilig. Komt er ooit helderheid in deze situatie?

Mijn mening

Het boek ‘Hier voor jou’ bevat een prachtig en ontroerend verhaal. De personages maken grote en realistische ontwikkelingen door en dit versterkt de verhaallijn. In het begin vond ik het lastig om echt in het verhaal te komen, maar na een aantal hoofdstukken ging dit prima. Het verhaal heeft een continue spanning en het plot is overweldigend. Daarnaast zijn er leuke en herkenbare fragmenten uit het eerdere deel in het verhaal verwerkt. Beide boeken zijn wel los te lezen, maar dit verhaal is nog leuker als het eerste deel eerst gelezen is. Het meest bijzondere aan dit boek vind ik de ontwikkelingen die de personages doormaken, werkelijk prachtig.

 Conclusie

Een prachtig en ontroerend verhaal met een sterke verhaallijn en veel spanning. De personages maken mooie ontwikkelingen door en het plot is overweldigend.

 

Waardeoordeel: ★★★★

 

Over Kristen Heitzmann

Bestsellerauteur Kristen Heitzmann is de auteur van het romantische tweeluik ‘Ik wist het wel’ en ‘Hier voor jou’. Maar ze beheerst meer genres dan feelgood alleen: eerder schreef ze historische romans, thrillers en drama. Daarnaast geeft ze schrijfworkshops en treedt ze op als spreker op conferenties voor schrijvers. Ze woont in Colorado met haar echtgenoot en een verzameling huisdieren.

 


In Slowfood, broodnodige gesprekken over het Onze Vader, samengesteld door Claartje Kruijff (Theoloog des Vaderlands 2017), gaan zes theologen uit de christelijke, joodse en islamitische traditie in gesprek over het eeuwenoude gebed Onze Vader. Open en eerlijk schrijven zij over existentiële thema’s als wil, brood, schuld, vergeving en verlossing.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *