Jouw tijd met God

4 april 2018
Delen via:

Jouw tijd met God is het dagboek voor de niet-perfecte moeder. Het dagboek voor de moeder die soms denkt: opvoeden? Ik kan het echt niet! De moeder die het soms uitschreeuwt en uithuilt omdat ze het moederschap loeimoeilijk vindt. Dit dagboek is voor de moeder die weet dat alleen God haar de kracht, de liefde en de wijsheid kan geven die nodig is, dag na dag. Dit 100-dagen dagboek zal je inspireren, moed geven en uitdagen.

Over het boekmoederschap, moeder, dagboek, tijd, bijbelstudie, geloof, boek,

Priscilla Docter-Agteres, zelf moeder van vijf kinderen, neemt je in Jouw tijd met God mee op een avontuurlijke reis met God. Ze laat zien hoe je elke dag met God kunt leven. Dat maakt je leven als vrouw de moeite waard, ook als je agenda als drukbezette moeder overvol is. Priscilla Docter-Agteres diept prachtige, verrassende Bijbelteksten op die zij concreet weet toe te passen in de hectiek van het moederschap. Met haar heldere en meeslepende stijl zal zij met Jouw tijd met God de harten van vele (jonge) moeders weten te veroveren.

“Ik kan dit dagboek niet warm genoeg aanbevelen. Lees het en het vuur zal in je hart oplaaien. Lees het en de ogen van je ziel zullen worden verlicht. Lees het en je zult groeien in je wandel met God” – Ruth Stoorvogel-Bergman

Over de auteur

Priscilla Docter-Agteres was als zendeling werkzaam in Oeganda. Zij organiseert praatgroepen voor moeders en houdt lezingen voor vrouwen. Haar gezin is haar grote passie, naast de stille tijd die zij besteedt aan Bijbelstudie en gebed.

Leesfragment

 


Priscilla Docter-Agteres, zelf moeder van vijf kinderen, neemt je in Jouw tijd met God mee op een avontuurlijke reis met God. Ze laat zien hoe je elke dag met God kunt leven. Dat maakt je leven als vrouw de moeite waard, ook als je agenda als drukbezette moeder overvol is. Priscilla Docter-Agteres diept prachtige, verrassende Bij belteksten op die zij concreet weet toe te passen in de hectiek van het moederschap. Met haar heldere en meeslepende stijl zal zij met Jouw tijd met God de harten van vele (jonge) moeders weten te veroveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur: Puur Vandaag
Jouw tijd met God


Bekijk dit boek!