Kniel je omgeving tegemoet

1 juni 2019
Delen via:

Vandaag weer een korte inspiratie van Mirjam van der Vegt uit haar boek ‘Adem de dag’.

Kniel je omgeving tegemoet. Zie jij alles om je heen? Vallen jou de kleine bloempjes, die prachtige vlinder of indrukwekkende libelle, nog op? Luister naar het fragement van Mirjam van der Vegt.

Over het boek.

Verstilling is lucht in je leven. We verlangen naar onthaasting in alle facetten in ons bestaan. Momenten die je ziel voeden, ruimte bieden en innerlijke rijkdom brengen.
In dit boek geeft stiltetrainer Mirjam van der Vegt een inzicht, aanmoediging of anekdote voor elke dag, met aanvullende bijdrages van herder Sjoerd Stellingwerf (stilte vanaf het open veld) en Alex van Pelt (stilte op de werkvloer). Adem de dag!

‘Adem de dag’ is onderdeel van de Stiltelijn en het vervolg op ‘Koester je hart’

Over Mirjam van der Vegt

Na een haar afstuderen heeft Mirjam van der Vegt bij de actualiteiten programma’s Twee Vandaag en Netwerk gewerkt. Daarna schreef ze achtergrond artikelen voor het programmablad Visie en werkte ze aan verschillende projecten, zoals een documentaire over homofilie, een lessenpakket over zelfdoding en een e-cursus over stilte.

Haar belangstelling voor stilte resulteerde in een eigen onderneming waaruit zij trainingen verzorgt. Zij schreef de Stiltelijn, waaruit de boeken Koester je hart en het Stiltedagboek uit voort kwamen. In 2009 debuteerde van der Vegt met de roman Schaduwvlucht waarna er nog meer boeken volgden.

PUUR! boekentip

Overvloedig leven willen we allemaal. Maar wat is werkelijke overvloed en wanneer heb je voldoende? Hoe kom je uit de modus van tekort en leer je de overvloed van elke dag te zien en beleven? Teken – dicht – bid – mijmer – kleur – en mediteer jezelf richting een verzadigd leven waarin je kunt genieten van genoeg.

 

Reacties (1)

  • Janny Waanders schreef:

    Je bent een bijzonder meisje Mirjam. Je roert dingen aan en daarna gaan ze hun gang in m’n hoofd.
    Fijne Pinsterdagen. Je zult wel druk zijn, misschien bij Opwekking.
    De Heilge Geest zij met je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *