Kom naar de boekpresentatie van Tim en Taco!

20 februari 2018
Delen via:

Tip: neem je eigen schelpen mee om je mini-museum te maken!

Over het boek

Tim en Taco kamperen op Terschelling en besluiten mee te doen aan de wedstrijd Maak je eigen schelpenmuseum. Op de vloedlijn vinden ze een grote plastic zak. Hij zit vol schelpen, hele mooie en bijzondere. Hoe zouden die op strand terecht zijn gekomen? Van wie zouden die zijn geweest? Maar een paar mannen hebben wel érg veel belangstelling voor hun schelpenschat.

Een spannend detectiveachtig verhaal met leuke weetjes over schelpen verzamelen.

Over de auteur

Lieke van Duin ging in Ede naar de basisschool, naar het Christelijk Streeklyceum (HBS-B) en naar de PABO. Aan de VU en de UVA te Amsterdam studeerde ze in 1978 af als socioloog van kunst en cultuur. Daarna schreef zij over theater (De Groene Amsterdammer, Toneel Teatraal, Trouw), Vooral over allochtoon en niet-westers theater.

Kom ook naar de boekpresentatie!

De presentatie van Tim en Taco vinden een schelpenschat is op 28 februari van 14.00-16.00 uur in de Natuurschuur van Staatsbosbeheer Terschelling, bij het dorp Lies. Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan schelpendeskundige Gerrit Doeksen van Terschelling.


Tim en Taco kamperen op Terschelling en besluiten mee te doen aan de wedstrijd Maak je eigen schelpenmuseum. Op de vloedlijn vinden ze een grote plastic zak. Hij zit vol schelpen, hele mooie en bijzondere. Hoe zouden die op strand terecht zijn gekomen? Van wie zouden die zijn geweest? Maar een paar mannen hebben wel érg veel belangstelling voor hun schelpenschat.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur: Puur Vandaag
Kom naar de boekpresentatie van Tim en Taco!


Bekijk dit boek!