Moeder & dochter workshop

28 maart 2019
Delen via:

Een nieuw invuldagboek voor tienermeiden van ongeveer 10-15 jaar komt uit. ‘Make today sparkle’ is een creatief journal voor meiden, met vragen als: Hoe zag jouw dag eruit in emoticons? Kun je je dag in vijf woorden omschrijven? Hoe ging het op school vandaag? In dit invulboek van Marjolein Feenstra en Marieke ten Berge kun je zestig dagen lang opschrijven hoe je dag was. Met mooie quotes, invulopdrachten en vragen is dit jouw perfecte dagboek. Van Marjolein Feenstra verscheen eerder o.a. ‘PUUR! Hoe was je dagboek’ en van Marieke ten Berge ‘Mijn gezellige vriendenboek’.

Boekfeestje en Workshop

2 April komt dit leuke boek uit! Ter ere daar van geeft Marjolein een moeder & dochter workshop. Zaterdagochtend 6 april van 10:00-12:00 uur gaan we aan de slag met leuke vragen en opdrachten het boek en uit het PUUR! Hoe was je dag-boek. Jullie krijgen een mini high tea voor twee en we gaan creatief aan de slag.

Wil jij hier met je dochter bij aanwezig zijn? Kijk dan snel even op haar facebookevent
Locatie: In Leeuwarden de precieze locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Wil je Marjolein uitnodigingen voor een workshop? Dat kan! Laat even een berichtje achter op haar Facebook. (afhankelijk van de afstand)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *