Zes mooiste christelijke huwelijksboeken!

5 februari 2019
Delen via:

Het is marriage-week. Daarom hebben we speciaal voor jullie de mooiste boeken over een christelijk huwelijk op een rij gezet. Geniet deze week van je huwelijk, als je dat mag hebben!

Met jou en God verbonden

In deze voor christelijke stellen gereviseerde editie van Johnsons bestseller Houd me vast, gebruikt Johnson emotiegerichte therapie (Emotionally Focused Couple Therapy) in combinatie met behulpzame Bijbelverwijzingen, op de Bijbel geïnspireerde voorbeelden en specifiek christelijke adviezen. Dit boek brengt je dichter bij God en bij elkaar!

 

 

 

 

Houd me vast

We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid, maar soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Die hulp komt van dr. Sue Johnson, ontwikkelaar van Emotionally Focused Couple Therapy.

 

 

 

 

 

Liefde is...

Liefde is… biedt een jaar lang dagelijkse overdenkingen en gespreksvragen voor koppels. Over communicatie, verwachtingen, man-/vrouwrollen, seks, conflicthantering, geld, kinderen schoonfamilie en meer.

 

 

 

 

 

Samen is…

‘Samen is…’ is een invulboek voor elke dag, waarin je als man en vrouw wordt uitgedaagd om gestalte te geven aan ‘samen’. Je leert elkaar (nog) beter kennen met de vragen en opdrachten die je allebei met je eigen antwoord invult.

 

 

 

Ik wil heel dicht bij je zijn.

Dit boek laat stellen ontdekken dat seks tussen twee mensen een levenslange (en zeer boeiende en uitdagende!) zoektocht is waarin je mag blunderen, excelleren, teleurstellen, verbazen en genieten. Seks moet je ‘doen’ – daarom geeft het boek praktische adviezen die het seksleven ten goede komen. Over seks moet je ook ‘praten’. Daarom helpt het boek ook bij een goed gesprek erover.

 

 

 

Lang leve de liefde

Van verliefd zijn tot de kunst van gezond ruzie maken, van verleidingen tot de verschillen tussen man en vrouw: het komt allemaal aan bod.In je relatie moet je blijven investeren. Gewoon, vanzelfsprekend, omdat je je relatie belangrijk vindt en blij bent met je geliefde.Het is een lifestyle die gelukkig maakt en waarvan je volop kunt genieten. En die bij goed gebruik ook nog eens preventief werkt.

 

Reacties (1)

  • Annette schreef:

    Goede boeken! Ik mis echter nog een heel bijzonder goed boek. ‘ De ware worden ‘ Een boek van Margot den Ouden en Rinke Verkerk Een boek wat ook zéker al heel waardevol is voor tieners, maar ook voor stellen die al vele jaren samen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *