Ontsnapt – Terri Blackstock

30 mei 2018
Delen via:

Nadat Terri Blackstock de lezer na ‘Onvindbaar’ in spanning achterliet, vinden we Casey in ‘Ontsnapt’ terug in Memphis. Met rechercheur Dylan aan haar zijde, spant ze zich tot het uiterste in om de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slepen

Over Ontsnapt

Casey Cox heeft zichzelf weer onvindbaar moeten maken – dit keer verstopt ze zich in Memphis. Toch is alles nu anders: ze weet dat rechercheur Dylan aan haar kant staat en dat hij alles zal doen om haar te helpen de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slepen. Dylan wordt steeds meer een vriend voor Casey – en misschien zelfs wel meer dan dat.

Maar als Casey en Dylan naar de officier van justitie gaan met al het bewijs dat ze inmiddels hebben verzameld, komen ze er achter dat ze zelfs daar niemand meer kunnen vertrouwen. Na een wanhopige ontsnapping zijn ze radeloos. Waar kunnen ze nu nog heen?

Over de auteur

Terri Blackstock (1957) is een romanschrijfster die al vele prijzen heeft gewonnen. Ze is onder meer bekend van haar romans ‘Op de vlucht’ en ‘Onvindbaar’. In het voorjaar van 2018 verschijnt het vervolg hierop: ‘Ontsnapt’. Eerder schreef Terri Blackstock o.a. de trilogie ‘In het maanlicht’. Omdat ze zelf graag thrillers en misdaadromans leest, schrijft ze zelf ook het liefst spannende boeken met een boodschap van geloof. Terri Blackstock is geboren in Belleville, Illinois. Ze woont tegenwoordig met haar man in Mississippi. Ze hebben drie kinderen.

Dit boek is het vervolg op ‘Op de vlucht‘ en ‘Onvindbaar‘.


Onvindbaar’ van Terri Blackstock gaat verder bij de cliffhanger waarmee ‘Op de vlucht’ eindigde: rechercheur Dylan heeft Casey laten gaan toen de politie op het punt stond haar te arresteren. Ze heeft geen idee waarom, maar wat ze wel weet is dat ze zich weer onvindbaar moet maken. Nieuwe naam, nieuwe look, nieuwe stad, nieuwe baan. Maar dat is niet genoeg om zichzelf gerust te stellen. De moordenaar van Brent moet achter de tralies komen en zij is de enige die daarvoor kan zorgen. Ze wil Dylan wel vertrouwen, maar durft ze dat ook?

Als haar zus Hannah ook bij de zaak betrokken raakt, moet Casey in actie komen. Voor Hannah heeft ze alles over, zelfs een levenslange gevangenisstraf. Zou het haar zus helpen als ze zichzelf aangeeft?

 

 

 


Nadat Terri Blackstock de lezer na Onvindbaar in spanning achterliet, vinden we Casey in Ontsnapt terug in Memphis. Met rechercheur Dylan aan haar zijde, spant ze zich tot het uiterste in om de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slepen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *