Prachtige nieuwe romans

26 januari 2019
Delen via:

In de eerste weken van janauri zijn weer prachtige nieuwe romans uitgekomen bij KokBoekencentrum. Deze brengen wij graag onder jullie aandacht! Later meer over deze prachtige romans.

De eerste Krokus – Laila Ibrahim

‘De tranen prikten in haar ogen. Mattie kuste Samuel zachtjes op zijn ronde wangetje. ‘Ik hou van jou,’ fluisterde ze zachtjes in zijn oortje en drukte haar lippen nog één keer stevig op zijn hoofd. Bijtend op haar wang legde ze Samuel voorzichtig in de armen van haar oma.’ ‘Dit is een verhaal vol emotie, dat snaren raakt van begin tot eind.’Historic Novel Society

 

Het tegendeel van verdriet – Susan Meissner

Philadelphia, 1918. Terwijl de Spaanse griep woedt, vindt Maggie een baby zonder ouders die haar doet denken aan haar overleden babybroertje. Ze neemt het jongetje mee naar huis, waar hij wordt opgenomen in het gezin en voor wat vrolijkheid in een verdrietige tijd zorgt. Maar Maggie heeft niet de gehele waarheid verteld, en haar daad blijkt meer gevolgen te hebben dan ze ooit had kunnen overzien.

 

De bruid van Ivy van Ivy Green – Julie Klassen

Er wordt getrouwd in Ivy Hill! – laatste deel van populaire serie Er gebeurt van alles in Ivy Hill: Jane Bell krijgt de kans om te trouwen, maar weigert haar herberg op te geven. Mercy Grove verlaat haar school en het lijkt erop dat ze als oude vrijster zal eindigen. Verder verwacht iedereen dat Miss Brockwell met een man van adel gaat trouwen en komt er ook nog eens een geheimzinnige kleermaakster in het dorp wonen. Al met al: een spannende en romantische ontknoping van de Ivy Hill-serie! De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode in Engeland, net als de kostuumdrama’s van Jane Austen en de zusjes Brontë. De bruid van Ivy Green is het vervolg op De herberg van Ivy Hill en De dames van Ivy Cottage, maar kan ook prima los gelezen worden.

 

De kleur van je hart – Katie Ganshert

Drie vrouwen krijgen elk op hun eigen manier te maken met racisme. Camille, moeder van drie kinderen, is tegen de fusie van twee scholen, omdat er dan gekleurde kinderen op ‘hun’ blanke school komen. De jonge Anaya wordt lerares op die school en loopt al snel tegen problemen aan vanwege haar huidskleur. Jen adopteert een meisje, maar haar droom om moeder te worden verandert al snel in een teleurstelling. Als hun levens samenkomen, ontdekken ze meer over zichzelf dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Een rauw, echt, prachtig boek dat stemt tot nadenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *