Valentijn! Cadeau voor jezelf of de ander

14 februari 2018
Delen via:

Het is Valentijn! En wij nuchtere Hollanders vinden dat natuurlijk niets. Maar ik vind dat eigenlijk een beetje onzin. Waarom grijpen we niet gewoon elke gelegenheid aan om lief voor elkaar te zijn? Ik heb de kaartjes en de zelfgebakken (door iemand anders, dat wel) cupcakes klaar staan hoor. Hieronder vind je onze tips, voor een lastminute Valentijnscadeautje! Ze zijn allemaal te koop in de plaatselijke christelijke boekhandel! (Psst: veel van deze boekhandels hebben ook een online shop!).

De dansmeester

De Londense dansleraar Alec Valcourt besluit met zijn moeder en zus te verhuizen naar Devonshire om daar een nieuw leven te beginnen. Maar tot zijn grote verbazing heeft een rijke weduwe in dit plaatsje alle vormen van dans verboden. Gelukkig vindt Alec onverwacht een bondgenoot in de dochter van de weduwe: Julia Midwinter. Hoewel hij in eerste instantie niets moet hebben van haar flirterige gedrag, ontdekt hij dat achter haar opdringerige voorkomen een kwetsbare ziel schuilgaat.

Voor de liefhebber

Dit is een full colour geschenkboek waarin liefde en medemenselijkheid centraal staan. Laat je inspireren door de talloze quotes, Bijbelteksten, columns en tips, om in je omgeving iets van Gods liefde te laten zien. Dat kan zonder woorden en met hele kleine dingen – die voor degenen die ze ontvangen van grote betekenis kunnen zijn.

Opstandig hart

Massachusetts, 1763. Susanna Smith is opgegroeid met alles wat ze wilde, maar gedraagt zich verre van verwend. Vol overgave zet ze zich in voor de minderbedeelden in de stad. Ze hoopt dat ze een rijke man zal vinden, zodat ze haar werk voor de armen kan voortzetten. Op een dag ontmoet ze de intelligente, maar arme boerenzoon Ben Ross, die als een blok voor haar valt. Hij is niet de rijke huwelijkskandidaat waarop ze had gehoopt, maar hij deelt wel haar verlangen naar gerechtigheid.

Puur! in balans – Rust en ruimte in je leven

Dit boekje van Janneke de Leede, die ook blogt op Puur!Vandaag, is een fijne weggever aan een goede vriendin die wel wat balans kan gebruiken.  Janneke gaat in Puur! in balans op zoek naar manieren waarop vrouwen met een overvolle agenda en druk sociaal leven rust en balans kunnen vinden. Slechts een enkeling slaagt hierin: zij zijn een inspiratiebron voor anderen: minder = meer. Echt een praktisch boekje met mooie tips en inspiratie uit de Bijbel!

 

 

Doen jullie aan Valentijn en zo ja, wat geef of doe je? Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *