Vier je leven, Vier vandaag: gratis bij een abonnement op PUUR! Magazine

29 juni 2018
Delen via:

Het boekje PUUR! Vier je leven, Vier vandaag is een vrolijk gekleurd notitieboek met veel schrijfruimte. En als je nu abonnement neemt op PUUR! Magazine ontvang je dit boekje gratis.

PUUR! Vier je leven, Vier vandaag

Vier je leven, Vier vandaag is een notitieboek met veel schrijfruimte. Je kan alles kwijt in dit mooi vormgegeven boekje. Schrijf je gebeden, gedachtes, dromen en herinneringen op in dit boekje. De journal leent zich ook goed voor je stille tijd of voor notities bij preken. Naast de schrijfruimte vind je in dit boekje ook quotes, invullijstjes en Bijbelteksten. Voor iedereen die houdt van schrijven of dingen wilt onthouden is dit boekje perfect. Het boekje heeft een fijn formaat dus stop je hem makkelijk in je handtas en heeft een hardcover dus schrijft ook heel gemakkelijk.

Abonnement

Elk halfjaar verschijnt het PUUR! Magazine. Eentje in de zomer en eentje in de winter. PUUR! Magazine staat garant voor uren leesplezier en het leesplezier wordt uitgebreid omdat elk magazine een bookazine. Met een abonnement ontvang je PUUR! Magazine automatisch in je brievenbus. En met een aantrekkelijke korting: je betaalt slechts €15,- per jaar, dus €7,50 per nummer i.p.v. €9,99. Neem nu een abonnement!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *