Voorpublicatie Dwars door het vuur

11 januari 2018
Delen via:

Deze debuutroman is de favoriet van Julie Klassen, auteur van o.a. De herberg van Ivy Hill. De voorpublicatie van dit adembenemende verhaal zorgt ervoor dat we haast niet kunnen wachten tot deze roman uit is!  Daarom vonden we dat we het jullie niet konden onthouden.

Dit boek is ideaal voor iedereen die van boeken over eind 18e eeuw houden. De sfeervolle gebouwen, de indrukwekkende landschappen en de hoofdpersonen om ter plekken verliefd op te worden zorgen ervoor dat je na het lezen nog wekenlang in het bitterzoete Engeland  en Amerika van voor de industriele revolutie ronddoolt.

Over het boek

Gouvernante Eleanor Morgan moet Engeland ontvluchten nadat ze zich de woede van een machtige hertog op de hals heeft gehaald. Ze reist af naar Amerika, maar het lukt haar niet om aan het werk te komen. De enige respectabele oplossing is een huwelijk. En dus ziet Eleanor zich gedwongen te trouwen met een man die ze niet kent, die in de wildernis woont, en van wie de dorpelingen fluisteren dat hij de dood van zijn eerste vrouw op zijn geweten heeft… Dwars door het vuur van Michelle Griep is een spannende historische roman waarin ook de romantiek niet ontbreekt, de bloedstollende momenten en romantische spanning laten je non-stop op het puntje van je stoel zitten. Het is een samensmelting van Downtown Abbey, Woeste hoogten en Het kleine huis op de prairie in één boek. Wij houden ervan!


‘Dwars door het vuur’ van Michelle Griep is een spannende historische roman waarin ook de romantiek niet ontbreekt.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *