XXL preview – De bruidswinkel

25 februari 2018
Delen via:

De bruidswinkel van Rachel Hauck is een romantische feelgoodroman over twee heel verschillende vrouwen, verbonden door een oude bruidsboetiek.

Over het boek

In de jaren ’30 erft Cora Scott de populaire bruidswinkel van haar oudtante. Dankzij Cora vinden vele bruiden de perfecte jurk, maar zelf wacht ze met smart tot haar grote liefde Rufus haar eindelijk ten huwelijk zal vragen. Maar dagen worden weken, en weken worden maanden.

Ondertussen ziet Cora niet dat ook iemand anders graag haar hart zou veroveren.

Meer dan tachtig jaar later wordt de bruidswinkel heropend door Haley Morgan, die terugkeert van haar dienst in het leger. Haar hart is gebroken en ze rouwt om de dood van haar beste vriendin Tammy. Zal ze geluk vinden in de winkel waar ze als kind al droomde over de toekomst?

Rachel Hauck is dol op alles wat met trouwen te maken heeft. Eerder schreef zij De bruidsjurk en De trouwkapel.

Over de auteur

De boeken van Rachel Hauck zijn romantisch en bijzonder geschikt om bij weg te dromen. Het huwelijk is vaak een centraal thema in haar werk: ze schreef de romans De bruidsjurk, De trouwkapel en De bruidswinkel. Ook schreef ze een serie over koninklijke huwelijken. Hoewel ze van huis uit journaliste is, koos Rachel voor het schrijven van fictie omdat ze voelde dat ze juist in romans kon schrijven over de dingen in het leven die er écht toe doen. Ze woont samen met haar man en hun kleine schnauzer, Miss Independent, in de zonnige staat Florida.

XXL preview


De bruidswinkel van Rachel Hauck is een romantische feelgoodroman over twee heel verschillende vrouwen, verbonden door een oude bruidsboetiek.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur: Puur Vandaag
XXL preview – De bruidswinkel


Bekijk dit boek!