Zeg niks

8 juni 2019
Delen via:

Adem de dag

Deze week weer een inspirenend woord van Mirjam van der Vegt, uit haar boek Adem de dag.

Niks zeggen

Ja hoor…niks zeggen?! Dat is dus echt niet aan mij besteed. Hoe snel heb ik niet een oordeel klaar of  een ongevraagd advies.

Mirjam van der Vegt vertelt ons waarom niks zeggen soms heel goed is.

Luister het fragment

 

Over het boek.

Adem de dagVerstilling is lucht in je leven. We verlangen naar onthaasting in alle facetten in ons bestaan. Momenten die je ziel voeden, ruimte bieden en innerlijke rijkdom brengen.
In dit boek geeft stiltetrainer Mirjam van der Vegt een inzicht, aanmoediging of anekdote voor elke dag, met aanvullende bijdrages van herder Sjoerd Stellingwerf (stilte vanaf het open veld) en Alex van Pelt (stilte op de werkvloer). Adem de dag!

‘Adem de dag’ is onderdeel van de Stiltelijn en het vervolg op ‘Koester je hart’

Over Mirjam van der Vegt

Na een haar afstuderen heeft Mirjam van der Vegt bij de actualiteiten programma’s Twee Vandaag en Netwerk gewerkt. Daarna schreef ze achtergrond artikelen voor het programmablad Visie en werkte ze aan verschillende projecten, zoals een documentaire over homofilie, een lessenpakket over zelfdoding en een e-cursus over stilte.

Haar belangstelling voor stilte resulteerde in een eigen onderneming waaruit zij trainingen verzorgt. Zij schreef de Stiltelijn, waaruit de boeken Koester je hart en het Stiltedagboek uit voort kwamen. In 2009 debuteerde van der Vegt met de roman Schaduwvlucht waarna er nog meer boeken volgden.

PUUR! boekentip

Moed. boekenwereld.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *