boekentips

  Recensie – Je kunt het

  14 oktober 2019

  Willen we niet allemaal grip krijgen op ons leven zodat het zin en doel heeft. Vol verwachting begin ik te lezen en het boek stelt me niet teleur.

  Je kunt het!

  8 oktober 2019

  In ‘Je kunt het!’ deelt Dominee Baardmans zijn tien lessen voor een zinvol leven. Jan Willem van der Straten staat bekend om zijn positieve geluid. Hij spreekt jong en oud aan met heldere, gewone taal en een optimistische kijk op het leven.

  Waar hoor ik thuis? (deel II)

  4 oktober 2019

  Welke naam moest het hoofdpersonage krijgen? Uit welk land ze afkomstig was wist ik, dus de naam moest daar op de een of andere manier bij passen.

  Reis mee | inclusief winactie

  2 oktober 2019

  Vandaag begint de kinderboekenweek met als thema ‘Reis je mee?’  Oktober is tevens de christelijke kinderboekenmaand, met hetzelfde thema ‘Op reis’!

  Droom, plan, doe..

  30 september 2019

  Kijk jij al uit naar het nieuwe jaar? Nieuwe plannen maken, dromen realiseren.. Deze prachtige agenda’s zijn er helemaal klaar voor. Elke agenda kan je ook even inkijken.

  Recensie ‘De zoete geur van appelcider’

  28 september 2019

  De schrijfster heeft vele bijzondere details verwerkt in haar verhaal en de omgeving speelt hierin ook een belangrijke rol.

  De verovering van lady Charlotte

  25 september 2019

  ‘De verovering van Lady Charlotte’ van Carolyn Miller is het romantische tweede deel uit de romanserie ‘Regency bruiden’.

  Interview met Els van der Vlist

  21 september 2019

  Ik vroeg me af wat dat voor mijzelf zou betekenen en ik ging informatie zoeken over het lege nest. Omdat er nog niet zo’n boek als dit was, ben ik het gaan schrijven.

  Wapenzusjes – Lizzie Page

  19 september 2019

  ‘Twee vrouwen alleen in een mannenwereld, maar wat deden ze goed werk. Het verhaal greep me enorm aan en wat heb ik toch een medelijden met die mannen, vaak jongens nog, die door hogerhand zo de dood in worden gestuurd.

  Mijn geheime familie recept

  17 september 2019

  ‘Het geheime recept voor familie’ van Katherine Reay is een roman over twee zussen en hun passie voor koken. Wat is belangrijker: de band met je familie of je eigen dromen achterna gaan?

  Interview met Henk Binnendijk.

  6 september 2019

  Ik zeg vaak: ‘Ze zullen komen van oost en west en aanliggen bij Abraham, Isaac en Jacob in het Koninkrijk der hemel.’ Nou dat moet zo fascinerend zijn.

  Waar hoor ik thuis?

  3 september 2019

  Op de een of andere manier heeft het onderwerp adoptie mij altijd enorm geïnteresseerd. Als kind merkte ik wel op dat de jongen die bij mijn vriendinnetje thuis over de vloer kwam om met haar broertje te spelen een andere kleur had dan zijn ouders, maar het duurde even voordat ik hoorde ik hoe dat kwam.

  Recensie ‘Leeg nest’ van Els van der Vlist.

  31 augustus 2019

  Voor me ligt een boek van Els van der Vlist met de titel: ‘Leeg nest’. Een titel die me erg aanspreekt omdat ons nest sinds een aantal jaren ook leeg is. Over het boek Het boekje is versierd met veertjes in verschillende kleuren en meteen als ik het Woord vooraf lees begrijp ik de link […]

  Boekentop 3 van Ari

  30 augustus 2019

  Door deze top 3 hou ik meer van God, lees ik veel meer bijbel, voel ik gezelschap van de personages en ben ik extra dankbaar! Wie wil dat nou niet? Je zou eigenlijk niet eens meer met vakantie hoeven.

  PUUR! geloof reeks

  29 augustus 2019

  NIEUW BIJ PUUR! De PUUR! geloof reeks met Bijbelstudies voor vrouwen. De auteurs van de PUUR! geloof-reeks zijn verschillende vrouwen met een theologische achtergrond die midden in het leven staan. De eerste twee komen 3 september uit. De lessen van Esther, schoonheid – Carianne Ros “De lessen van Esther’ is onderdeel van de PUUR! geloof-reeks […]