boekentips

  Bijbelstudie: Psalm 60

  23 mei 2021

  Annemarie van Heijningen schrijft een overdenking over Psalm 60. Het is een hoopvolle tekst: met God zullen wij krachtige daden doen.

  Recensie ‘Een onfortuinlijke geschiedenis’

  17 mei 2021

  ‘Een onfortuinlijke geschiedenis’ is razend spannend en zit vol humor en romantiek. Een boek om niet meer weg te leggen!

  4x Belijdenisboeken

  19 april 2021

  In deze blog lichten we speciaal voor jou vier bemoedigende Belijdenisboeken uit, van o.a. Lynn Austin.

  Een oogst van robijnen

  18 april 2021

  Degenen die mij kennen, weten dat ik fan ben van de boeken van Tessa Afshar. Op een prachtige manier brengt zij de tijd van de Bijbel tot leven. Haar boeken bevatten waardevolle levenslessen en zitten vol met wijsheden.

  Kleurboek bij de Bijbel

  13 april 2021

  Het kleurboek bij de Bijbel verscheen in februari bij KokBoekencentrum. Het boek is gevuld met 30 prachtige platen om in te kleuren! Speciaal voor jou hebben we een linkje toegevoegd naar een paar kleurplaten om zelf in te kleuren.

  Recensie: Kijk omhoog

  4 april 2021

  Helene van den Bosch deelt haar mening over ‘Kijk omhoog’, de roman van Courtney Walsh. Ze is heel positief en vindt het een krachtig en meeslepend verhaal.

  Drie leestips van maart

  1 april 2021

  In maart zijn er weer een paar mooie romans uitgekomen. We zetten drie leestips voor je op een rijtje.

  Recensie ‘Liefde die bevrijdt’

  25 maart 2021

  Recent is het boek ‘Liefde die bevrijdt’ uitgekomen: een Bijbels dagboek voor de veertig dagen, geschreven door Francine Rivers. Lieuwe Boonstra deelt haar mening met ons.

  Francine Rivers week – Dag 7

  17 maart 2021

  Het is deze week Francine Rivers-week op PUUR!Vandaag. Elke dag plaatsen we een overdenking uit haar dagboek ‘Liefde die bevrijdt’. Vandaag dag 7: Geen uitweg.

  Francine Rivers week – Dag 6

  16 maart 2021

  Het is deze week Francine Rivers-week op PUUR!Vandaag. Elke dag plaatsen we een overdenking uit haar dagboek Bevrijdende liefde. Vandaag dag 6: angst voor het onbekende.

  Francine Rivers week – Dag 5

  15 maart 2021

  Het is deze week Francine Rivers-week op PUUR! Vandaag. Elke dag plaatsen we een overdenking uit haar dagboek Bevrijdende liefde. Vandaag dag 5: hoop op God.

  Francine Rivers week – Dag 4

  14 maart 2021

  Het is deze week Francine Rivers-week op PUUR!Vandaag. Elke dag plaatsen we een overdenking uit haar dagboek Bevrijdende liefde. Vandaag dag 4: wat heb ik aan God?

  Francine Rivers week – Dag 3

  13 maart 2021

  Het is deze week Francine Rivers-week op PUUR!Vandaag. Elke dag plaatsen we een overdenking uit haar dagboek Bevrijdende liefde. Vandaag dag 3: op zoek naar vergeving.

  Vijf gouden tips uit het beste spirituele boek van 2021

  24 februari 2021

  Het boek De kracht van rust verkozen is deze week verkozen tot het beste spirituele boek van 2021. Schrijver en auteur Mirjam van der Vegt is verrast en ontroerd: ‘Wat een kans om te ontdekken hoe we samen leren rusten!’ Ze deelt vijf van haar gouden inzichten uit het boek.

  Creatief aan de slag

  16 februari 2021

  Vanwege het koude winterweer en de sneeuwval is het nu binnenblijven geblazen. We moeten ons echt in huis gaan vermaken. Dus hebben we extra tijd om creatief bezig te zijn! Heb jij ook zo’n zin om met al je inspiratie aan de slag te gaan? Let’s go!