Boekentips

  Een sterke vrouw

  8 januari 2022

  Zie jij jezelf als een sterke vrouw? Misschien vind je het moeilijk om dat over jezelf te zeggen. Lindi Melse helpt je in dit dagboekgedeelte, op basis van een gedeelte uit Spreuken, te ontdekken wat jou krachtig maakt.

  Recensie ‘Schijn door mij’

  5 januari 2022

  Helene recenseert het debuut van Cynthia Ruchti, ‘Schijn door mij’. Een bijzonder, boeiend verhaal.

  Een kerstverhaal van Joke Verweerd

  26 december 2021

  Ook op Tweede Kerstdag delen we weer een kerstverhaal. Dit verhaal heet ‘Het aaigeheim’ en is geschreven door Joke Verweerd. Veel leesplezier!

  Een kerstverhaal van Guurtje Leguijt

  25 december 2021

  Vandaag op Eerste Kerstdag delen we het kerstverhaal ‘Welkom’, geschreven door Guurtje Leguijt.

  Hulpeloos

  22 december 2021

  We delen een dagboekgedeelte van Lynn Austin. Haar vliegreis naar Florida neemt een onverwachte wending, waardoor ze gewezen wordt op haar afhankelijkheid van God.

  Wees niet bang!

  6 december 2021

  We delen een overdenking van Alinda Bol. Hierin staat het geloof van Zacharias centraal: hij leerde te geloven zonder te zien.

  Hoera, een baby!

  26 november 2021

  Ben je op zoek naar jouw gaven en talenten? In ‘Hartelijk getalenteerd’ leert Paulien Vervoorn je te ontdekken wie je bent en wat je kunt. Vandaag delen we er een gedeelte uit, en dat begint met een kraambezoek.

  Recensie ‘Vang me op’

  23 november 2021

  ‘Vang me op’ is het derde deel van de Harbor Pointe-serie van Courtney Walsh en gaat over Carly en Josh. Soms vraagt de liefde om een tweede kans. Ben je bereid die te geven?

  Een schat die we niet kunnen verliezen

  18 november 2021

  In ‘Happy mom’ denkt Ruth Schwenk na over het moederschap en over de rol van God daarbij. Hoe vorm jij je kinderen en hoe vormen je kinderen jou? Vandaag delen we er een gedeelte uit: waar haal je je identiteit uit?

  Recensie ‘In naam van de kroon’

  28 oktober 2021

  Hij speurt naar dieven, zij is er zelf een. Kunnen ze elkaar toch helpen?

  Recensie: ‘Een oceaan van hoop’

  24 oktober 2021

  Carrie Turansky werd bekend met haar serie Highland Hall waarbij ze geïnspireerd raakte door de tv serie Downtown Abbey. In het boek ‘Een oceaan van hoop’ gooit ze het over een serieuzere boeg, het gaat namelijk over de kinderemigratie die tussen 1869 en 1936 plaatsvond. Voor mij een onbekend stukje geschiedenis waardoor ik dit boek met interesse […]

  Planner ‘Voluit leven’

  16 oktober 2021

  Vorige week verscheen de ‘Voluit leven’ planner van Eline Hoogenboom. Deze planner helpt je om je tijd voor God, jezelf en je relaties met elkaar in balans te brengen.

  Kinderboekenweek 2021: worden wat je wil

  14 oktober 2021

  ‘Worden wat je wil’, dat is het thema van de Kinderboekenweek 2021. Met dit thema kunnen kinderen fantaseren en dromen over hun beroepen van later. Het boek ‘Wat je ook maar wil, doe het goed!’ van Kok Boekencentrum sluit daar goed bij aan.

  Boekverschijning ‘Eeuwenoude stilte’

  11 oktober 2021

  21 oktober is de boekpresentatie van ‘Eeuwenoude stilte’ van Mirjam van der Vegt. Meld je nu (gratis) aan!

  Polly Dunbar – Hallo, mama

  10 oktober 2021

  Voor de zomervakantie verscheen het boek ‘Hallo, mama’ van Polly Dunbar bij Kok Boekencentrum. In dit lieve, vrolijke en ontroerend vormgegeven boek doet Dunbar door middel van lichte illustraties verslag van de gebeurtenissen die ze als moeder meemaakt. Vandaag delen we er een gedeelte uit.