boekentips

  Leestip | De redding van Jesse Woods

  22 september 2020

  ‘Een ontroerend verhaal over de woorden van Jezus dat er geen grotere liefde is dan je leven te geven voor je vrienden.’ – Reformatorisch Dagblad over ‘Onder een bloedrode hemel’

  NIEUW: Als ik jou was

  15 september 2020

  Lynn Austin vertelt in ‘Als ik jou was’ het verhaal van de vriendinnen Audrey en Eve. Het is 1940 en hun vriendschap wordt getypeerd door een enorm klassenverschil.

  Recensie ‘Op weg naar Brakewell Hall’

  8 september 2020

  Michelle Griep is er opnieuw in geslaagd om een verhaal te schrijven wat je van het begin tot eind pakt. Met haar levendige schrijfstijl en haar goed uitgekozen personages, die net als in “Dwars door het vuur” elkaars tegenpolen zijn.

  Recensie ‘Waar rook is’

  1 september 2020

  Het is voor 100% een aanrader voor de liefhebbers van Karen Witemeyer en Deeanne Gist waar ik zelf ook toe behoor. Het is een heerlijk boek dat in de eerste instantie luchtig lijkt, maar toch wordt een zekere spanning gedurende het verhaal tastbaar.

  Recensie ‘Een klein geluk’

  25 augustus 2020

  Het verhaal loopt naadloos van het tweede deel over in het derde deel. Prachtig geschreven, sterke verhaallijnen en veel emoties werken toe naar het hartverscheurende einde. 

  Het ontbrekende boek…

  20 augustus 2020

  Ik maakte als eerste de bak met de gereserveerde boeken leeg, zodat deze voor de volgende lener in de reserveringskast klaar gezet konden worden. Weer een persoon blij gemaakt met juist dát boek waar hij/zij interesse voor heeft getoond. Het geeft mij altijd weer een fijn gevoel wanneer ik hiermee bezig ben. Als fervent boekenlezer […]

  Zussenliefde

  18 augustus 2020

  In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat mijn zussen mij ook hebben leren accepteren. Puur als het zusje/de zus die ik ben.

  PUUR! Bullet journal | deel 1

  12 augustus 2020

  Vandaag gaan we aan de slag met een leuke opdracht uit het PUUR! Bullet journal Plan je dag-boek.

  Boekentip: ‘Slaappraatjes’

  11 augustus 2020

  Vandaag is het invuldagboek ‘Slaappraatjes’ uitgekomen. ‘Slaappraatjes’ is gemaakt voor kinderen van 4 – 8 jaar.  Het helpt ouders en kinderen samen te kletsen over de dag.

  Hoe was je dag? | Deel 5

  5 augustus 2020

  Kleuren voor volwassen. Kleuren kan heel erg ontspannen. En hoe fijn is het om lekker in het zonnetje met een heerlijk sapje erbij ontspannen te kleuren. 

  De zeven mooiste planten uit de Bijbel

  4 augustus 2020

  lanten in de Bijbel zijn van betekenis geweest voor de openbaring van Gods grootheid in alle lagen van de bevolking. Van de manna die op de grond valt voor heel het volk van God tot de bouw van de tabernakel en de ark des verbonds. Hierover gaat het boek Planten uit de Bijbel. Wij selecteerden voor u zeven van de mooiste planten uit de Bijbel.

  Hoe was je dag? | Deel 4

  29 juli 2020

  Ik houd van collages maken. Gewoon even weer even ouderwets knippen, scheuren, plakken, met als resultaat een leuk creatief weergave van je dag of iets anders.  Vandaag gaan we eens kijken wat er in onze handtas zit.  

  Zomerlezen: Dwars door het vuur

  28 juli 2020

  Dit debuut van Michelle Griep smaakt naar meer! Haar schrijfstijl is meeslepend, spannend en op sommige momenten beneemt het je de adem.

  Interview met Dineke Epping | Deel 2

  25 juli 2020

  Vandaag deel 2 van het interview met Dineke Epping, auteur van ‘De draad die ons verbindt’ Kijk je mee?

  Hoe was je dag? | Deel 3

  22 juli 2020

  Dichten hoeft niet moeilijk te zijn. Dit gedichtje kan iedereen. Een ‘Elfje’.