boekentips

  Recensie: De draad die ons verbindt

  24 november 2020

  Dat Dineke Epping kan schrijven dat weten we inmiddels denk ik allemaal wel. En anders bewijst ze dat met haar nieuwste roman “De draad die ons verbindt”. Al had de titel ook heel goed “De liefde die ons verbindt” kunnen zijn.

  Leestip: Tussen de regels door

  17 november 2020

  ‘Tussen de regels door’ van Rachel Hauck speelt zich af in het hart van New York. Vijf mensen ontvangen een anonieme, mysterieuze uitnodiging van The Fifth Avenue Story Society.

  Dag van de mantelzorger

  10 november 2020

  Vandaag is het de ‘Dag van de mantelzorger’. De dag waarop we deze handwerkers een hart onder de riem willen stekken. KokBoekencentrum heeft een aantal mooie boeken om mantelzorgers te bemoedigen.

  Recensie | Cranberryzomer

  3 november 2020

  Een bijzonder verhaal over moeilijke thema’s in het leven als rouwverwerking, maar ook over nieuwe liefde en tweede kansen. Prachtig, beeldend en hoopvol geschreven! 

  Recensie | Als gebed de hemel raakt

  27 oktober 2020

  Dit debuut van Melissa Tagg heeft mij blij verrast. Ik hoop dat er een hele serie van uitgebracht gaat worden want ik zou graag willen weten hoe het verder gaat met Mara, Marshall en de andere personages die in het verhaal voorkomen.

  Zeg ja tegen het leven

  24 oktober 2020

  En dan pak ik het PUUR! magazine en lees ik weer, zeg ja, tegen het leven! Ja, ik zeg ja tegen het leven, want Hij heeft voor mij Zijn leven gegeven. Uit liefde voor mij hing Hij aan het kruis en zo brengt Hij mij veilig bij de Vader thuis.

  Leestip | Hartsrust

  20 oktober 2020

  In het dagboek ‘Hartsrust’ biedt Eline Hoogenboom voor elke dag een moment van rust en inspiratie om je dag rustig, krachtig en vreugdevol te beginnen aan Jezus’ voeten.

  NIEUW: Ruach | een ademtocht

  13 oktober 2020

  Vorige week kwam dit prachtige boek uit! Heb je het al gezien op onze Facebookpagina? We vertellen er graag meer over.

  Leestip: Eenzaam

  6 oktober 2020

  Eenzaam van Nels Fahner brengt het grote maatschappelijke probleem van eenzaamheid voor het voetlicht.

  Leestip: Het bruidsschip

  29 september 2020

  In ‘Het bruidsschip’ neemt Jody Hedlund de lezer mee op een zeereis vol romantische avonturen. Wat als je op reis bent naar een ander leven, maar onderweg de liefde vindt?

  Recensie | Te gast op Lanwyn Manor

  26 september 2020

  ‘Te gast op Lanwyn Manor’ van Sarah Ladd neemt de lezer mee naar het Cornwall van 1818. Julia Twethewey logeert op het landgoed van haar neef in het hart van de Engelse mijnindustrie en wordt al snel meegesleept in die complexe wereld.

  Leestip | De redding van Jesse Woods

  22 september 2020

  ‘Een ontroerend verhaal over de woorden van Jezus dat er geen grotere liefde is dan je leven te geven voor je vrienden.’ – Reformatorisch Dagblad over ‘Onder een bloedrode hemel’

  NIEUW: Als ik jou was

  15 september 2020

  Lynn Austin vertelt in ‘Als ik jou was’ het verhaal van de vriendinnen Audrey en Eve. Het is 1940 en hun vriendschap wordt getypeerd door een enorm klassenverschil.

  Recensie ‘Op weg naar Brakewell Hall’

  8 september 2020

  Michelle Griep is er opnieuw in geslaagd om een verhaal te schrijven wat je van het begin tot eind pakt. Met haar levendige schrijfstijl en haar goed uitgekozen personages, die net als in “Dwars door het vuur” elkaars tegenpolen zijn.

  Recensie ‘Waar rook is’

  1 september 2020

  Het is voor 100% een aanrader voor de liefhebbers van Karen Witemeyer en Deeanne Gist waar ik zelf ook toe behoor. Het is een heerlijk boek dat in de eerste instantie luchtig lijkt, maar toch wordt een zekere spanning gedurende het verhaal tastbaar.