boekentips

  Boeken top 3 van Paulien

  16 augustus 2019

  Dit boek moet je niet in één keer willen lezen. Ik lees er al maanden in. Steeds een stukje waar ik op kauw. Erg bemoedigend en ontspannen geschreven.

  Boeken top 3 van Priscilla

  14 augustus 2019

  De genade en liefde die daarvan uitgaan neem ik al jaren mee in mijn dagelijks leven. Ik vind het een levens veranderend boek!

  BACK TO SCHOOL

  10 augustus 2019

  Nog heel even vakantie! Heb jij een dochter die voor het eerst naar de middelbare school gaat? Een hele verandering. Wat een mijlpaal.

  Boeken top 3 van Thorinda

  8 augustus 2019

  Een prachtige hervertelling gebaseerd op het bijbelboek Ruth. Het rotsvaste geloof van Ruth, de liefde en zorg die zij geeft aan haar schoonmoeder Naomi en de liefde die groeit tussen haar en Boaz, Tessa beschrijft dit zo mooi.

  Boeken top 3 van Geke

  5 augustus 2019

  De hoofdpersoon uit dit boek, dat speelt in Noord-Zweden in 1879, is Britta, een meisje van bijna elf jaar. Ze woont met haar ouders en nog veel meer mensen in een barak bij een houtzagerij.

  Boeken top 3 van Elya

  3 augustus 2019

  Ik ben een echte boekenfan. En juist nu in de vakantie geniet ik extra van het lezen en neem ik als ik op reis ga altijd echte boeken mee. Maar als ik dan toch een top 3 ga maken, is het de onderstaande top 3.

  Boeken top 3 van Ineke

  1 augustus 2019

  Na mijn studie Nederlands, waarin ik verplicht was zoveel boeken achter elkaar te lezen dat het niet meer leuk was, heb ik erg lang geen fictie meer gelezen

  Nieuw in augustus

  28 juli 2019

  In de maand augustus komen er prachtige boeken aan. Graag brengen we jullie op de hoogte. ‘Het geheime recept van Familie’, Hoe overleef ik mezelf?’ en nog veel meer

  Boeken top 3 van Nine de Vries

  24 juli 2019

  Bij mij blies het verhaal mijn (onbewuste) voorstellingen van God ondersteboven waardoor er meer ruimte is gekomen om God te zien zoals Hij of Zij is.

  Kennismaken met Lindi

  23 juli 2019

  Ik wilde dit Bijbels dagboek schrijven, omdat je je als jonge mama af en toe best onzeker kunt voelen. Je rond kunt lopen met de vragen of je het allemaal wel goed doet en misschien ook wel of je wel goed genoeg bent.

  Boeken top 3 van Johanneke

  17 juli 2019

  ‘Een mens kan alles worden afgenomen, behalve één ding: namelijk in alle gegeven omstandigheden kunnen kiezen welke houding je aanneemt, je eigen weg kunnen kiezen.

  Kinderen? Het zijn net kloosterbellen!

  16 juli 2019

  Kinderen en stilte lijken een onmogelijke combinatie. Toch gelooft stiltetrainer Mirjam van der Vegt dat je tot rust kunt komen in het tumult van je gezin en dat juist kinderen je stilte leren. Ze schreef er een praktisch boek over dat je als ouder en kinderen samen kunt gebruiken. Ideaal voor je vakantie: samen leren rusten.

  Recensie ‘Bruid van de bergen’

  12 juli 2019

  In het ruige berglandschap van Colorado ervaart een vrijgevochten jonge vrouw de prijs van liefde en vriendschap. Over Bruid van de bergen Desiree Brennan heeft een uitgesproken karakter en is voor geen gat te vangen. Sinds Desi kan lopen zoekt ze regelmatig met haar jeugdvriend Luke Mc Guire de gevaarlijkste plaatsen op. Luke is tot […]

  Elizabeth Báthory: Seriemoordenaar of slachtoffer?

  9 juli 2019

  We kennen haar natuurlijk al uit de thrillers Bloedverwant en Eerstgeboren van Tosca Lee:. Elizabeth Báthory (1560-1614). Audra Elisson is een afstammeling van deze ‘bloedgravin’, de meest beruchte vrouwelijke seriemoordenaar aller tijden.

  Een non-fictie boek schrijven hoe doe je dat?

  8 juli 2019

  Maar toen ik uiteindelijk de juiste mix deelnemers had gevonden, begonnen de gesprekken. Waar je bij fictie allerlei vreselijke dingen kunt laten gebeuren, het is immers toch verzonnen, komen hier echte verhalen. En die kunnen dat ook zijn.