Boeken top 3 van Elya

3 augustus 2019
Delen via:

De zomerperiode is vaak de tijd dat we iets meer tijd krijgen om boeken te lezen. De meeste dingen liggen zit, ’s Avonds blijven we wat langer op.  Wat mij betreft altijd een heel fijne periode. We vroegen onze bloggers naar hun top 3 favoriete boeken. De komende weken zullen we deze top 3’s met jullie delen.

Tja daar moest ik echt even over nadenken. Niet dat ik geen boeken weet, het is juist zo dat ik teveel boeken weet die leuk zijn. Ik ben een echte boekenfan. En juist nu in de vakantie geniet ik extra van het lezen en neem ik als ik op reis ga altijd echte boeken mee. Maar als ik dan toch een top 3 ga maken, is het de onderstaande top 3. 

 

  1. Vertrouw maar op mij van Max Lucado

vertrouwIk ben echt een Max Lucado-fan en dat kun je ook zien in mijn boekenkast. Max Lucado heeft zoveel verschillende mooie boeken geschreven. Ze kunnen eigenlijk allemaal wel in mijn top 3. Maar bij dit boek spreekt de titel mij gelijk aan. Vertrouw maar op mij en is dat ook niet wat God tegen ons wil zeggen. Wat er ook in je leven speelt, Hij zegt vertrouw maar op mij. In dit boek schrijft Max Lucado zo mooi dat God je door je situatie heen zal slepen, dat wij nooit alleen zijn en altijd hulp aan onze zijde hebben. Daarom dit boek op nummer 1.

 

 

 

 

 

  1.  De roep van je hart van Kim Vogel Sawyer

vetrouwDit was het eerste boek wat ik las van deze schrijver en sindsdien ben ik helemaal fan van haar. Wat een prachtig boek zeg. De boodschap is dat God dingen op je hart zal leggen en het is aan jou om daar wat mee te doen. God legt iets niet voor niets op je hart. Wat mij juist bemoedigde in dit boek was de boodschap dat de hoofdpersoon ook zijn vragen naar God had, net zoals jij en ik die misschien ook hebben. Soms zie je gewoon even niet welke beslissing je moet nemen of welke weg je moet gaan. En zoals in dit boek het uiteindelijk goed kwam en God zijn leven leidde, zal het voor jou ook goed komen. Sla acht op de roep van je hart, die heb je niet voor niets. Echt een aanrader om te lezen!

 

 

 

 

 

  1. De lichtwachter van Jody Hedlund

vertrouwIk ben erg fan van de zee en het strand en alles wat daarmee te maken heeft. Dus dit boek van Jody Hedlund vind ik helemaal geweldig. Sowieso ben ik erg fan van haar boeken en moet dan ook bekennen dat ik haar hele serie in mijn boekenkast heb staan. Haar boeken kenmerken zich door een boodschap maar vooral dat je niet op moet geven. Dat God er altijd is. En je leven zal leiden en dat is wat mij in haar boeken erg aanspreekt.

 

Veel leesplezier!

Reacties (1)

  • Margriet schreef:

    Bijzonder, ik ben vertrouw maar op mij van Max Lucado aan het lezen, en uk vind het een erg mooi boek. T verwondert mij dat het niet zo bekend is, en ik heb al een lijstje met mensen in mn hoofd die ik het kado wil doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *