Boeken top 3 van Paulien

16 augustus 2019
Delen via:

De zomerperiode is vaak de tijd dat we iets meer tijd krijgen om boeken te lezen. De meeste dingen liggen zit, ’s Avonds blijven we wat langer op.  Wat mij betreft altijd een heel fijne periode. We vroegen onze bloggers naar hun top 3 favoriete boeken. De komende weken zullen we deze top 3’s met jullie delen

1. De moed van imperfectie. Laat gaan wie je denkt te moeten zijn (door Brené Brown)

De boeken van Brené vind ik heerlijk herkenbaar en ontnuchterend. Ze geven woorden aan de manier waarop ik graag wil leven. Als we werkelijk toepassen wat zij beschrijft, ervaren we veel meer verbinding met elkaar.

boek

2. Zeg het tegen God. Een aanmoediging om te bidden (door Luigi Gioia)

Dit boek moet je niet in één keer willen lezen. Ik lees er al maanden in. Steeds een stukje waar ik op kauw. Erg bemoedigend en ontspannen geschreven.

boek

3. GRIP. Het geheim van effectief werken (door Rick Pastoor)

Een heerlijk boek om effectief je tijd te plannen. Het boek is verdeeld in drie delen: Grip op je week, grip op je jaar en grip op je leven. Het is ongelooflijk praktisch. Sinds ik een aantal tips heb doorgevoerd, werk ik effectiever en met meer plezier. In de zomervakantie wil ik het er nog eens bij pakken om te kijken welke actiepunten ik na de zomervakantie kan oppakken.

boek

 

 

Paulien Vervoorn is spreker, auteur van onder andere Geloofwaardig spreken. Hoe je een steengoede preek maakten ze geeft trainingen aan sprekers, voorgangers en predikanten. Meer info? www.geloofwaardigspreken.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *