Boekentips voor brugklassers

17 juni 2020
Delen via:

Gaat jouw zoon of dochter, kleinkind, neefje of nichtje na de zomer naar de brugklas? Dan hebben we de komende woensdagen leuke tips.  Naar de middelbare school is een hele stap en een grote verandering.  Dit dagboek kan tienermeiden helpen bij deze grote stap.

 

 

Make today sparkle

dagboek‘Make today sparkle’ is een creatief journal voor meiden, met vragen als: Hoe zag jouw dag eruit in emoticons? Kun je je dag in vijf woorden omschrijven? Hoe ging het op school vandaag? In dit invulboek van Marjolein Feenstra en Marieke ten Berge kun je zestig dagen lang opschrijven hoe je dag was. Met mooie quotes, invulopdrachten en vragen is dit jouw perfecte dagboek.

 

100%
Een heel leuk, aansprekend dagboek voor tienermeiden. Ook heel geschikt om als kado te geven! Zestig dagen lang is er ruimte om kort te omschrijven hoe je dag was, te tekenen, te kleuren, na te denken over dingen waar je dankbaar voor bent… Op een aansprekende manier voor tienermeiden in dagboekvorm uitgegeven. Mijn tienerdochter is er heel blij mee!
Beoordeeld door Janneke

 

Bestel dit boek voor €15,99

 

Wil je dit boek eerst eens uitproberen? Dat kan nu met deze gratis download. Vijf dagen ‘positiviteit’ voor tienermeiden.

Gratis download

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *