Boekentop 3 van Ari

30 augustus 2019
Delen via:

Nog eentje! Het zuiden heeft nog vakantie en misschien heb je in september nog een heerlijke vakantie gepland.  Weer drie heerlijke boeken om mee te nemen.

 

Het land van de blauwe boerka’s.

top 3Kate McCord (pseudoniem) heeft ongeveer 5 jaar in Afghanistan gewoond en gewerkt. Zij heeft een onstuitbaar verlangen om Zijn Woord met mensen om haar heen te delen. Ikzelf vind over Jezus praten hier in Nederland, op mijn werk of op een feestje al best eng. Zij durft het zelfs in een Moslimland! Haar bijbelkennis is echt heel groot en heeft mij aangemoedigd om meer bijbel te lezen. Echt een aanrader als je de wens hebt om meer van God te kennen en te houden. En daarna ook meer te durven.

Ver van huis

top 3Alles van Charles Martin vind ik heerlijk. Ik heb deze titel gekozen omdat ik die las op een stedentrip naar Barcelona. In mijn eentje met vakantie gaan vind ik soms nog best spannend maar met dit boek van Charles Martin was het net alsof ik mijn vrienden bij me had. Het leest heerlijk weg en ook al is het bedtijd, ik kan zijn boeken vaak niet wegleggen.

De Bijenhouder van Aleppo

top 3Net uit: de bijenhouder van Aleppo. Het is alsof ik mee heb gereisd. Hun reis is zo voelbaar dat ik soms zelfs voor ze ging bidden, terwijl ik natuurlijk wist dat het fictie is. Alleen..er zijn natuurlijk mensen van vlees en bloed die nu dagelijks echt deze reizen en ontberingen doorstaan. Mijn gebeden zijn bij hen. En ik voel me extra dankbaar voor mijn huis en mijn leven.

 

 

 

 

Door deze top 3 hou ik meer van God, lees ik veel meer bijbel, voel ik gezelschap van de personages en ben ik extra dankbaar! Wie wil dat nou niet? Je zou eigenlijk niet eens meer met vakantie hoeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *