Dag van de mantelzorger

10 november 2020
Delen via:

Vandaag is het de ‘Dag van de mantelzorg’. De dag waarop we deze handwerkers een hart onder de riem willen stekken. KokBoekencentrum heeft een aantal mooie boeken om mantelzorgers te bemoedigen.

Met liefde zorgen

Inspiratie voor mantelzorgers

Met liefde zorgenmantelzorger van Marije Vermaas (eindredactie) is bedoeld voor mantelzorgers die zich geïnspireerd weten door het christelijk geloof. Het staat vol recepten, gedichten, inspirerende verhalen, tips, illustraties en schrijfoefeningen. Even een moment voor jezelf, om op adem te komen om daarna vol nieuwe moed verder te gaan. Een prachtig cadeau voor mantelzorgers: als blijk van waardering en als bemoediging

Bestel dit boek voor €12,99

 

Zorgen van een mantelzorger

Een dozijn dagelijkse dilemma’s
‘Zorgen van een mantelzorger’ van Anne Margriet Pot is een persoonlijk en deskundig boek over de dagelijkse dilemma’s waarmee een mantelzorger te maken krijgt. De auteur geldt wereldwijd als een deskundige op het gebied van langdurige zorg en dementie.
Toen haar eigen moeder dementie kreeg en haar vader een ernstig herseninfarct, werd zij op een nog heel andere manier geconfronteerd met mantelzorg en ziekte. Anne Margriet Pot neemt de lezer mee op haar zoektocht om ‘het goede’ te doen. De bespreking van elk dilemma is gekoppeld aan een actueel thema in de ouderenzorg.

Bestel dit boek voor €14,99

 

 

Het Bijna-elke-dagboek voor zorgverleners

Het Bijna-elke-dagboek voor zorgverleners onder redactie van Rolf Robbe is een bijbels dagboek voor werkers in de zorg. Zij hebben hart voor mensen, staan klaar om te helpen en laten daarmee bij uitstek iets zien van Gods liefde voor mensen. Dit Bijna-elke-dagboek wil verpleegkundigen, thuiszorgers en mantelzorgers inspireren bij hun werk. Het biedt voor elke week 5 overdenkingen, 40 weken lang.

De auteurs zoeken in de Bijbel naar Gods liefde en zorg voor zijn schepping en zijn mensen. Ze laten zich inspireren door bijbelverhalen over mensen die liefde en zorg geven aan anderen en werpen bijbels licht op het werk in de zorg en op een aantal actuele thema’s, zoals eenzaamheid en omgaan met lijden en verlies.

Bestel dit boek voor €12,99

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *