De zes genomineerde titels voor Beste Spirituele Boek 2021 zijn bekend

19 januari 2021
Delen via:

De hele maand februari 2021 staat in het teken van de Maand van de Spiritualiteit. Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving, vooral in deze onzekere tijd. Men is op zoek naar balans in zowel geestelijk als lichamelijk welzijn. Traditiegetrouw reiken we tijdens de Maand van de Spiritualiteit de prijs uit voor het Beste Spirituele Boek van het afgelopen jaar.

Genomineerd voor Beste Spirituele Boek zijn onder andere De kracht van Rust van Mirjam van der Vegt en De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy.

De kracht van rust

Je agenda zit vol en in je hoofd is het druk. De balans tussen werken en rusten is kwijt. Hoe zorg je ervoor dat je weer met plezier je leven leidt?

Mirjam van der Vegt laat in 8 tegendraadse lessen zien wat rust nemen met ons lichaam en geest doet. Rust verhoogt de kwaliteit van ons werk en leven aanzienlijk.

De jongen, de mol, de vos en het paard

De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de po√ętische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden.

Reacties (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *