De zoete geur van Appelcider

1 december 2018
Delen via:

De zoete geur van appelcider’ van Joanne Bischof is een prachtig geschreven en meeslepende roman waarin een hoofdrol is weggelegd voor de doofstomme Thor.

Aan het eind van de negentiende eeuw verhuist de jonge weduwe Aven Norgaard van Noorwegen naar Amerika om te gaan inwonen bij een tante van haar overleden man en haar drie kinderen. Bij aankomst blijkt de tante overleden en wordt ze tot haar verbazing opgewacht door drie volwassen neven, die in hun levensonderhoud voorzien met het brouwen van cider.

Tussen Aven en de charmante Haakon ontstaat al snel een hechte vriendschap. Maar het is de gevoelige, doofstomme Thor die Avens hart steelt. Thor is echter verslaafd aan zijn eigen cider, een probleem dat Aven dankzij haar overleden echtgenoot pijnlijk bekend voorkomt. Zolang de verslaving zijn leven blijft beheersen, heeft de liefde tussen Thor en Aven geen kans.

Treffend brengt Joanne Bishof de stille wereld van Thor tot leven. ‘De zoete geur van appelcider’ is een boek dat geen lezer onberoerd zal laten.

De auteur

bron: amazon.com

Joanne Bischof is de trotse winnares van een Christy Award en een Carol Award, twee belangrijke Amerikaanse prijzen voor christelijke fictie. Ze schreef o.a. ‘De zoete geur van appelcider’. Ze heeft een passie voor zowel romantiek als theologie, en ze weet de twee steeds beter te combineren. 

Speciaal voor leesclubs’

Heb jij een leesclub dan hebben we een leuke cadeautje voor je.  Je kunt de leesvragen downloaden en uitprinten.

 

 


De zoete geur van appelcider van Joanne Bischof is een prachtig geschreven en meeslepende roman waarin een hoofdrol is weggelegd voor de dove Thor.

 

 

 

 

Reacties (1)

  • Liejanne schreef:

    een mooi boek dat ik snel uit gelezen heb en al een paar keer opnieuw heb gelezen het blijft een mooi en spannend boek.
    ik zit nu al te wachten op het vervolg verhaal en dat boek heet De lange weg naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *