DIY Betekenisvolle vriendschapsarmband

7 februari 2020
Delen via:

Investeren in je vriendschap is vaak lastiger dan je denkt. Deze armband is een geweldig gebaar om actief en bewust met je vriendschap om te gaan. Het idee is erg simpel, maar het resultaat is een waardevolle herinnering aan een jaar vol vriendschap!

vriendschap

HOE WERKT HET?

vriendschapKies zorgvuldig een aantal mooie (dubbele) kralen, een hanger (bedel) die echt bij je vriendin past en een lint. Laat je vriendin hetzelfde doen. Maak een afspraak om iets leuks te doen met je vriendin en geef elkaar het lint met daaraan de bedel. Spreek af dat je dit zorgvuldig bewaart en meeneemt bij jullie volgende ontmoeting. Maak een nieuwe afspraak over bijvoorbeeld zes weken. Ergens tijdens jullie nieuwe samenzijn rijg je aan beide zijden van de hanger een nieuwe kraal op het lint en natuurlijk maak je ook dan weer een nieuwe afspraak voor over zes weken. Dit herhaal je tijdens elk bezoek of uitje dat jullie samen doen. Na een jaar sparen en investeren in jullie vriendschap is het tijd om de vriendschapsarmband vol herinneringen bij elkaar om te strikken. Wat een mooie herinnering aan een jaar vol vriendschap!

vriendschap

 

Tekst en fotografie: Marjan Laban (PUUR! magazine zomer 2017) 

 


PUUR!vandaag boekentip

vriendschapIn het najaarsnummer van PUUR! Magazine staat het thema ‘samen’ centraal. Het najaar is de tijd van samen. Samen eten, feesten vieren, knus naar binnen. Een groot interview met Cocky Drost, die als relatietherapeut alles weet over de uitdagingen van samenzijn, en die samen met haar zussen muziek maakt. Een fotoreportage over bijzondere groepen mensen. Natuurlijk aandacht voor familiebanden en relaties. En: wat als je juist single bent?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *