Een unieke boekpresentatie

29 april 2020
Delen via:

Wat was ik eerst teleurgesteld dat de geplande boekpresentatie op 16 april niet door kon gaan vanwege de coronacrisis. Als schrijver van mijn eerste boek Liefde kun je leren en de kaartenset Leren liefhebben had ik me enorm verheugd op dit moment om samen met familie en vrienden te toasten op voltooid werk én op de liefde!

Maar in het leven lopen dingen wel vaker ander, zo beschrijf ik al in de inleiding van mijn boek over het huwelijk. En juist dan mag je een beroep doen op de bron van creativiteit om een andere weg te vinden en soms het onmogelijk mogelijk te maken.

Plan B

Plan B voor de boekpresentatie was een Facebook Live presentatie vanaf mijn zolderkamer. Wat slingers ophangen op de achtergond, even oefenen met de techniek en hopen op een paar kijkers.

Maar ideeën worden altijd nog beter wanneer je ze deelt met anderen. In gesprek met Mirjam van der Vegt die namens Kok Boekencentrum betrokken was bij het schrijfproces ontstond daar het idee om elkaar halverwege het land te ontmoeten voor de overhandiging de eerste exemplaren van boek en kaartenset en samen via Facebook Live online te gaan. Helemaal Covid19-proof en heel wat feestelijker dan op mijn zolderkamer.

Samen met mijn man die te telefooncamera bediende en de champagne schonk, dochter Helena die het eerste boek ontving en Mirjam’s dochter Jaelle die achter de echte camera stond. Geen generale repetitie, alleen maar spontaniteit en dus echt live. Hoe feestelijk is dat. Vooral als je achteraf ziet dat er meer dan 1000 mensen op het feestje zijn geweest?

Uiteindelijk gaat het natuurlijk ook niet zozeer om dit feestje, maar hoop ik van harte dat het boek en de kaarten hun weg zullen vinden naar alle echtparen en stellen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken in deze uitdagende tijd. Bouwen aan een sterke relatie doe je elke dag een beetje.

De presentatie

 

Het boek

boekpresentatieBestel je  het boek en de kaarten samen via mijn webwinkel www.liefdekunjeleren.nl

Wil je een gesigneerd boek? Laat me dat dan even weten in een berichtje of via de mail, zodat ik een persoonlijk berichtje voor je kan schrijven in het boek.

Ook te bestellen via:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *