Kennismaken met Lindi

23 juli 2019
Delen via:

Dit najaar verschijnt het Bijbels dagboek: ‘Bedacht geliefd gewild’, van Lindi Melse. Tijd om met de auteur kennis te maken

Wie ben je?

Ik ben Lindi Kemman – Melse, 27 jaar en gelukkig getrouwd. We zijn net terug verhuisd naar Nederland na 4,5 jaar in het buitenland gewoond te hebben. Samen met mijn man en twee zoontjes (3,5 en 1,5 jaar) wonen we in een fijn licht huis met een tuin. Ik houd van kleur en eet graag friet.

Wat doe je?

Ik ben een veelzijdige creatieveling. Zo illustreer ik in opdracht, heb ik een eigen kaartencollectie, fotografeer en schilder ik graag. Ook heb ik een eigen baby kledinglijn met mijn eigen ontworpen stoffen.

Schrijf je al lang?

Creatief bezig zijn deed ik al van jongs af aan. Naast het tekenen en schilderen, vond ik tijdens de verhuizing ook heel wat schriftjes vol verhalen van toen ik op de basisschool zat.

Inmiddels blog ik ook alweer een tijdje op mijn blog www.linspiration.nl waar ik maandelijks 4000 vrouwen inspireer om zelf aan de slag te gaan en het leven een beetje mooier te maken. Je vindt hier artikelen over DIY, wonen en lifestyle.

Waarom wilde je dit Bijbels dagboek schrijven?

Ik wilde dit Bijbels dagboek schrijven, omdat je je als jonge mama af en toe best onzeker kunt voelen. Je rond kunt lopen met de vragen of je het allemaal wel goed doet en misschien ook wel of je wel goed genoeg bent.

In dit dagboek neem ik je mee en deel ik mijn eigen ervaringen. Bovenal laat ik je zien, aan de hand van korte overdenkingen en vragen, dat God jou bedacht, geliefd en gewild heeft. Hij houdt ontzettend veel van je en vindt jou goed genoeg.

Wat kunnen we van het Bijbels dagboek verwachten?

Een kleurrijk dagboek, vol illustraties. Het boek bevat 52 weken, met voor elke week een korte overdenking die toegankelijk geschreven zijn. Voor meer verdieping kun je er een Bijbeltekst bij lezen die past bij die week. Daarnaast zijn er vijf verdiepingsvragen per week, onder deze vragen kun je de antwoorden noteren. Zo kun je heel de week bij het te lezen gedeelte stil staan.

Voor elke dag van de week vind je een passende opdracht om op een creatieve en andere manier met de tekst aan de slag te gaan.

Als laatste vind je bij elke week twee lege pagina’s waarop je jouw eigen gedachtes en creatieve uitingen kwijt kunt.

Hoe kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit Bijbels dagboek?

Wanneer je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, geef ik je af en toe een kijkje achter de schermen en je maakt meteen kans op een gratis exemplaar!

Reacties (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *