Leestip – Witter dan sneeuw

9 februari 2021
Delen via:

In het boek Witter dan sneeuw van Marianne Grandia kan je genieten van diepgang en romantiek. Een op en top Nederlandse roman die al veel harten veroverde!

Een mok vol warme chocolademelk, met een plaid op de bank en heerlijk lezen. Daar hebben wij ontzettend veel zin in! Daarom delen we heel graag een winterse leestip met jou, dit keer het boek van Marianne Grandia Witter dan sneeuw. Met deze op en top Nederlandse roman kan je genieten van diepgang en romantiek. Veel leesplezier toegewenst!

Korte inhoud Witter dan sneeuw
Na een schokkende ontdekking verbreekt Kathy Smit alle banden met haar vader Steven. Jaren later ontmoet ze hem nog één keer aan zijn ziekbed. Een verzoening blijft echter uit. Haar vader overlijdt en noodgedwongen regelt Kathy zijn begrafenis. Is het voorgoed te laat voor vergeving?

Met Witter dan sneeuw won Marianne Grandia de Publieksprijs Christelijk Boek!

Over Marianne Grandia
Voordat ze bestsellerauteur werd, was Marianne Grandia vooral bekend van haar artikelen in onder andere Eva en haar eigen stichting Selah. Nu ze zowel voor haar debuut Witter dan sneeuw als voor haar tweede roman Lenteregen de Publieksprijs Christelijk Boek heeft gewonnen, en regelmatig door het land reist om lezingen te geven, is haar naam niet meer weg te denken uit christelijk Nederland. Ook is verschenen de laatste roman van de trilogie:Hemeldauw.


‘Witter dan sneeuw’: de roman waarmee Marianne Grandia heel christelijk Nederland verraste en die harten verandert.

Vandaag de dag krijgt Marianne nog wekelijks, zo niet dagelijks reacties van lezers die haar laten weten hoe diep deze roman hun geraakt heeft, en hoe Kathy’s verhaal hun heeft bemoedigd en zelfs aanzette tot het herstellen van gebrouilleerde relaties.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *