Op avontuur met PUUR!

23 april 2020
Delen via:

Avontuur. PUUR!. Lees ik, als ik de trap af kom lopen en het nieuwe PUUR!magazine op de mat zie liggen. Ik blader er doorheen en lees de krachtige en kwetsbare verhalen van de Survivors Tamara, Bertine en Hetty. De verhalen raken me en ik moet een traantje wegpinken. Wauw, wat gaat er toch kracht uit van kwetsbaarheid.

Verbinding

Juist in kwetsbaarheid ontstaat verbinding. Verbinding met je zelf en de ander. Dit doet me denken aan wat ik eerder die dag deed. Ik was bezig met mijn studie, met het vormgeven van mijn vernieuwde logo en website en het maken van een intakeformulier. Nu ik steeds verder kom in de coachopleiding, die ik volg bij Groundwork, begint mijn droom steeds dichterbij te komen. Maar wat is dat spannend, juist datgene doen wat je echt graag wilt en waar echt je passie ligt. Ik merk dan ook regelmatig dat kritische stemmen weer de overhand krijgen.

‘Denk jij echt dat jij iets voor een ander kunt betekenen als coach? Echt niet, je hebt zelf nog genoeg te leren over jezelf.’ En ja dat laatste klopt, ik zal mijn leven lang leren hoe ik in elkaar steek en steeds weer nieuwe dingen ontdekken over mezelf. Dit doet me denken aan een oefening die ook in de opleiding voorbijkomt, de onbevangen op-weg -oefening. Ik wil steeds meer leren om onbevangen op weg te gaan. Niet te veel gefocust zijn op mijn doel, maar leren genieten van de weg ernaar toe. Op avontuur gaan. In alle kwetsbaarheid en eerlijkheid bij mezelf ontdekken waarin ik nog mag groeien als mens en als coach. 

Het magazine

Wat een prachtig magazine is ook het dit keer weer geworden, het PUUR!magazine, met als inspirerend thema Avontuur. Prachtige kaarten vind je ook in het magazine, voor mij springt de kaart met de quote ‘jij bent de eigenwijze bloemen op een braakliggend terrein zo wild en overal, zo fel en veel en bovenal zo fijn, hoe jij de wereld kleurt, door er gewoon te zijn.’

Wauw echt prachtig. Gewoon zijn. Niet van alles doen, maar gewoon. Juist in deze tijd waarin er veel in de wereld gebeurd en niets meer vanzelfsprekend is, wat is het juist dan mooi om deze woorden echt tot je te laten doordringen. Jij mag er gewoon zijn! Op jouw plekje, op jouw manier. Onze Maker heeft jou gemaakt om gewoon te zijn zoals Hij jou gemaakt heeft. Durf jij dat avontuur aan te gaan en steeds meer te worden en te zijn zoals Hij jou gemaakt heeft?

In dit PUUR!magazine kun je nog veel meer kwetsbare, en juist daardoor krachtige verhalen van mooie PUUR!vrouwen lezen. Heb je het magazine nog niet? Dan zou ik hem snel bestellen, zodat je geïnspireerd kunt worden en misschien wel een start kunt maken met jouw avontuur. En dat avontuur hoeft echt niet iets groots te zijn, begin maar klein!

 

reis

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *