Recensie ‘Make today Sparkle’

3 juli 2019
Delen via:

Lydia Burger, eigenaresse van Boekhandel Oostdijk te Tholen deelt haar menig over het creatieve invuldagboek ‘Make today sparkle’ van Marjolein Feenstra en Marieke ten Berge.

Recensie

Make today SparkleDe titel spreekt gelijk aan! De kaft zou ik iets anders uitvoeren wat meer kleur.
De binnenkant is hip  uitgevoerd en is  niet 1 bladzijde is hetzelfde! Dus het  blijft je als lezer/doener van dit boek uitdagen.

Wat ik mooi vind is dat God er regelmatig in genoemd wordt maar het er niet te dik bovenop ligt.

Een geweldig dagboek om bij te houden zeker met de aankomende vakantie!

Iedere dag worden er weer andere vragen gesteld waar je antwoord op mag geven, opdrachtjes gegeven of iets om in te kleuren en er is plaats voor iedere emotie  het leuke is dat je dit helemaal op je eigen manier kan doen. Je kunt er minimaal 60 dagen mee aan de slag!

Dus of je nu creatief bent of juist niet dat maakt niet uit! Dit geweldige dagboek is een aanrader voor (jonge)  meiden.

Over het boek

Make today sparkle’ is een creatief journal voor meiden, met vragen als: Hoe zag jouw dag eruit in emoticons? Kun je je dag in vijf woorden omschrijven? Hoe ging het op school vandaag? In dit invulboek van Marjolein Feenstra en Marieke ten Berge kun je zestig dagen lang opschrijven hoe je dag was. Met mooie quotes, invulopdrachten en vragen is dit jouw perfecte dagboek.

 

 


Over de auteur en illustrator

Marjolein Feenstra is creatief ondernemer, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze heeft een passie voor invul- en creatieve boeken, en schrijft graag blogs over haar eigen ervaringen. Marjolein streeft naar openheid en oprechtheid om andere vrouwen te bemoedigen en toe te rusten. Van creatief bezig zijn gaat haar hart sneller kloppen, van grafische ontwerpen tot journaling (in veel verschillende vormen) en creatief schrijven. Ze is auteur en illustrator van o.a. het PUUR! Hoe was je dag-boek en het PUUR! Plan je dag-boek.

Marieke ten Berge is een bekende illustrator. Eerder van haar verschenen Mijn stoere vriendenboek, Mijn gezellige vriendenboek, Mijn stoere ontdekboek en mijn leukste teken- en schrijfboek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *