Recensie ‘Op weg naar Brakewell Hall’

8 september 2020
Delen via:

Het boek

Op weg‘Op weg naar Brakewell Hall’ van Michelle Griep is een romantische Regency-roman vol spannende momenten. Abigail Gilbert heeft het getroffen: ze is verloofd met een rijke baron. Voor de bruiloft moet ze een gevaarlijke reis maken; haar familie heeft niet eens de moeite genomen om een mannelijke bediende mee te sturen.

Onderweg wordt ze overvallen door struikrovers. Gelukkig wordt ze gered door de knappe patrouille-overste Samuel Thatcher. Abigail vraagt of hij haar wil vergezellen op reis om haar te beschermen. En zo begint een avontuurlijke reis vol mysterie en… romantiek.

 

 

 

 

Recensie

Michelle Griep is er opnieuw in geslaagd om een verhaal te schrijven wat je van het begin tot eind pakt. Met haar levendige schrijfstijl en haar goed uitgekozen personages, die net als in “Dwars door het vuur” elkaars tegenpolen zijn.

In dit verhaal zijn het Samuel Thatcher een norse, afstandelijke patrouille agent, gehard door het leven en bereidt om te allen tijde zijn leven in de waagschaal te stellen en andere te beschermen en Abigail Gilbert een lieve, zorgzame jonge vrouw die geen blad voor de mond neemt en het gevaar niet schuwt.

Juist door deze goed beschreven karakters neemt Michelle Griep je als lezer mee op een reis vol gevaar, avontuur en natuurlijk…romantiek. Ook al beslaat het grootste gedeelte van het verhaal de reis “Op weg naar Brakewell Hall” (een goed gekozen titel door de uitgever overigens) toch is het verhaal daardoor geen moment saai of langdradig maar voel je je juist een medereiziger.

Dus ben je op zoek naar een reis vol avontuur en een vleugje romantiek, grijp dan nu je kans en lees “Op weg naar Brakewell Hall”.

 

Bestel dit boek voor €21,99

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *