Stilte is zo waardevol

26 oktober 2018
Delen via:

Stilte. Velen missen het, in de drukte van alledag. Een moment
voor jezelf of voor God. Een moment waarin je tijd en ruimte
hebt om te ademen, om stil te staan bij wat belangrijk is.

PUUR! magazine

PUUR! Magazine gaat dit najaar op zoek naar de stilte. Weinig is zo krachtig als stilte. Als je stil bent, kun je veel meer horen, zelfs je eigen hart. Stilte is zo waardevol: het kan nieuwe inzichten geven, nieuwe energie, nieuwe zin.  Alle reden dus voor een stilte-nummer, uiteraard met;

 

Interviews met stiltetrainer Mirjam van der Vegt, waarin ze verteld over haar trainingen en retraite weekenden.

De stilte is één groot avontuur

Inspirerende columns, leuke DIY en praktische tips; Hoe doorbreek je een structuurprobleem.

“Vrouwen hebben altijd het optimistische idee: ‘dit kan ook nog wel even’. Maar als je je agenda voor 60 procent volplant, is je dag óók echt wel vol.

Dit alles, maar nog vol meer in het nieuwe PUUR! magazine! Je krijg er ook gratis het bookazine “Land van de Stilte” van Tessa Afshar bij. In het magazine een uitgebreid interview met Tessa.

PUUR! magazine is te koop bij alle christelijke boekhandels, maar ook te bestellen.  Wil je voortaan als eerste het PUUR! magazine in de bus, neem dan een abonnement en krijgt het boekje Vier je leven, vier vandaag cadeau.

 


Het spoor van de liefde van Irma Joubert is de hartverwarmende voorgeschiedenis van Gretls Zuid-Afrikaanse ouders . Een liefdesverhaal dat ontroert en bemoedigt.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *