Win een exemplaar van Teken het kerstverhaal

14 december 2019
Delen via:
PUUR! geeft vijf exemplaren weg van Teken het kerstverhaal waarin Steve Smallman je uitlegt hoe je stap voor stap het kerstverhaal kunt tekenen.  Like het bericht op Facebook en geef aan met wie je een tekening gaat maken. Doe dit uiterlijk woensdag 18 december. De winnaars ontvangen hun exemplaar voor Kerst.

Het boek

In ‘Teken het kerstverhaal’ legt Steve Smallman uit hoe je stap voor stap het kerstverhaal kunt tekenen. Je tekent Maria en Jozef, de engel Gabriël, de herders, de drie wijzen en de dieren in de stal. Met voorbeeldtekeningen, duidelijke stap-voor-stap instructies van illustrator Steve Smallman en een schetsblok om op te tekenen en de figuren te oefenen. Ook wordt het kerstverhaal verteld, om samen te lezen na het tekenen.

teken

 

Reacties (3)

  • Jet Neerhof schreef:

    Eén van de kinderen, waar ik wekelijks gastouder voor ben, is momenteel erg bezig met tekenen en hij is er behoorlijk goed in. Hij tekent veel dingen na maar ik zou het fantastisch vinden wanneer hij ook Bijbelse voorstellingen of figuren zou gaan tekenen.

  • JN Kingma Postma schreef:

    Ik zou het kerstverhaal tekenen met mijn 3 en 12 jarige dochter. Wat een mooi initiatief dit. Echt even samen moeder dochters moment.

  • Meike Damen schreef:

    Ja superleuk om te doen met de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *