WIN een exemplaar van ‘mijn grote vriendenboek!’

26 november 2019
Delen via:

Dit vriendenboek is ideaal voor de jonge dierenliefhebber! In het grote vriendenboek kun je al je vrienden verzamelen en erachter komen wat hun lievelingseten is en welk dier ze graag zouden willen zijn.

PUUR! geeft vijf exemplaren van Mijn grote vriendenboek weg, inclusief poster. Dit is leuk om aan je zoon/dochter, neefje/nichtje of buurmeisje/buurjongen te geven. Door de mooie tekeningen wordt het vriendenboekje een kleurig geheel en wordt het echt leuk om alle vrienden in het boekje te verzamelen.

Wat moet je doen?

Stuur voor 30 november naar info@puurvandaag.nl voor wie je dit boekje zou willen ontvangen. 

Mijn grote vriendenboek 

grote vriendenboekMijn grote vriendenboek van Tirza Beekhuis is een geweldig invulboek om al je vrienden in te laten schrijven. Hoe heet je? Wanneer ben je jarig? En ben je snel als een tijger, sierlijk als een flamingo of lenig als een aap? Dit vrolijke vriendenboek is gebaseerd op échte dierenvriendschappen en laat zien dat de bijzonderste vriendschappen soms juist de leukste zijn. Een invulboek vol originele vragen, vrolijke illustraties en extra veel schrijfruimte, zodat jongere kinderen die nog groot schrijven het zelf in kunnen vullen. De prenten van Tirza Beekhuis staan vol details waar je uren naar kunt kijken. Eerder maakte ze samen met Corien Oranje het prentenboek Niks aan de hand.

 

Reacties (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *