Zomerlezen: Dwars door het vuur

28 juli 2020
Delen via:

Dwars door het vuurDit debuut van Michelle Griep smaakt naar meer! Haar schrijfstijl is meeslepend, spannend en op sommige momenten beneemt het je de adem. Uiteraard ontbreekt het in dit verhaal niet aan romantiek en zijn er de nodige conflicten en strubbelingen die Samuel en Eleanor moeten doorstaan om uiteindelijk dichter naar elkaar toe te groeien.

De broederband tussen Samuel en Inoli deed mij enigszins denken aan die van Sully en Cloud Dancing uit de serie Dr. Quinn die jaren geleden door de EO uitgezonden is. Ook Eleanor had enkele overeenkomsten met Dr. Quinn. Ook al is zij geen dokter, maar een gouvernante in dit boek, hun welgestelde achtergrond en het feit dat beide hun comfortabele leven achterlieten en de wildernis tegemoet ging, heeft veel van elkaar weg.

Kortom laat je vanaf de pakkende proloog meevoeren naar de uitgestrekte wildernis en raak verstrengeld met de personages uit dit prachtige boek wat je in één adem uitleest! 

 Weetje: Juli 2020 is er een nieuw boek van Michelle Griep uitgekomen: Op weg naar Brakewell Hal.

Meer informatie over het boek

 


Op weg naar Brakewell Hal

Dwars door het vuurOp weg naar Brakewell Hall’ van Michelle Griep is een romantische Regency-roman vol spannende momenten. Abigail Gilbert heeft het getroffen: ze is verloofd met een rijke baron. Voor de bruiloft moet ze een gevaarlijke reis maken; haar familie heeft niet eens de moeite genomen om een mannelijke bediende mee te sturen. Onderweg wordt ze overvallen door struikrovers. Gelukkig wordt ze gered door de knappe patrouille-overste Samuel Thatcher. Abigail vraagt of hij haar wil vergezellen op reis om haar te beschermen. En zo begint een avontuurlijke reis vol mysterie en… romantiek.

 

Bestel dit boek voor €21,99

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *