Zomerlezen: Zeerozen

7 juli 2020
Delen via:

Een echte zomerleestip van Thorinda. Zij schreef deze recensie over ‘Zeerozen’ van Irene Hannon.

zeerozenOntspan en kom tot rust in het idyllische, fictieve plaatsje Hope Harbor. De plek waar de mensen op elk willekeurig moment voor elkaar klaar staan en waar het soms knettert van de romantiek. Maak kennis met nieuwe personages en lees over oude bekenden uit deel 1 (Cranberry zomer). Eet ondertussen een vistaco bij Charley en ga voor het toetje even langs bij de 88-jarige Eleanor die altijd wel wat klaar heeft staan.

Bij haar ga je gegarandeerd nooit met lege handen of een lege maag naar huis. Dompel je voor een paar uur onder in dit heerlijke, luchtige, romantische en ontspannen geschreven verhaal. En droom al lezend lekker weg naar dit plaatsje aan zee waarvan je zou willen dat het echt bestond! 

Een must read voor deze zomer! – Thorinda

 

Bestel dit boek voor €21,99

 

 


Ankerplaats

In mei kwam deel 3 uit deze serie uit.

zeerozenIn ‘Ankerplaats’, het derde deel in de serie ‘Hope Harbor’, neemt Irene Hannon de lezer weer mee naar het gelijknamige idyllische kustplaatsje. Daar bloeit een onwaarschijnlijke liefde op tussen politieagente Lexie en ex-crimineel Adam.

Lexie Graham voedt in haar eentje een kind op en is elke seconde van de dag druk bezig. Zij heeft geen tijd voor de liefde. Adam Stone probeert als ex-crimineel een eerlijk bestaan op te bouwen. Wie had gedacht dat uitgerekend deze twee mensen als een blok voor elkaar zouden vallen? En toch gebeurt het, want in Hope Harbor komen uitersten bij elkaar en is alles mogelijk.

Bestel dit boek voor €21,99

 


Cranberryzomer

zeerozen‘Cranberryzomer’ van Irene Hannon is het eerste deel van een serie die zich afspeelt in de romantische kustplaats Hope Harbor. De frisse bries die door Hope Harbor waait, brengt genezing, hoop en… romantiek. Na een tragische gebeurtenis is Tracy weer terug in haar geboorteplaats, waar ze haar cranberryboerderij op de rit probeert te houden. Aan romantiek denkt ze niet.

Ook Michael Hunter is niet van plan romantiek in zijn leven toe te laten. De uitgebluste zakenman die in Hope Harbor wat rust hoopt te vinden na de dood van zijn vrouw, heeft zo zijn eigen geheimen. Maar wanneer Tracy hem uit de brand helpt, is het daarna zijn beurt om haar te helpen met de cranberryboerderij.

Al snel waait er een frisse wind door Hope Harbor, die genezing, hoop en liefde brengt in vele levens – inclusief die van Tracy en Michael. Irene Hannon schrijft graag verschillende genres, maar blinkt uit in romantische, gevoelige christelijke romans vergelijkbaar met de romans van Deborah Raney. ‘Cranberryzomer’ is het eerste deel van een serie draaiend om het romantische plaatsje Hope Harbor.

Bestel dit boek voor nu voor maar €12,99

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *