Buiten

Poké bowl recepten

22 mei 2019

Poké bowl een term die ik regelmatig voorbij zie komen. Hip en helemaal van deze tijd.

Kleur op je schutting | Leuke DIY

18 mei 2019

Als ik dan naar mijn tuin kijk is het nog best saai. Een kale lege bruine schutting, niet bepaalt leuk om tegen aan te kijken. Daarom in dit blog drie leuke tips om die lelijke schutting wat op te fleuren.

5 Producten die je afvalzak laten slinken

16 mei 2019

Ik ben al een tijdje geïnteresseerd in de impact die wij als gezin hebben op de wereld. Maar ook de impact van de wereld op mij? Zo let ik op wat voor producten ik gebruik in en om het huis. Maar ook wat voor producten ik koop.

Moederdag ontbijtjes

11 mei 2019

Nog wat last-minute inspiratie nodig? Vooral even laten zien aan je kinderen of man. 😉  Maar het is natuurlijk ook heerlijk om voor jezelf te maken!

Hoe het boek ‘Weet je wel hoe MOOI je bent’ ontstond..

8 mei 2019

Een boek waarin ik mijn boodschap de wereld in zou sturen! In mijn werk maar ook in de vrouwen om me heen zie ik zoveel onzekerheid over henzelf als vrouw. Zijn ze wel goed genoeg, zijn ze wel mooi genoeg, kunnen ze het wel?

5 x inspirende boeken voor moederdag

3 mei 2019

Het is al weer bijna moederdag. Ben je nog opzoek naar een mooi cadeau. We zetten een aantal prachtige boeken voor je op een rijtje.

De vijf beste films over de tweede wereldoorlog

1 mei 2019

We hebben de vijf beste netflixfilms over de tweede wereldoorlog voor je op een rijtje gezet. Let wel op, niet alles is even geschikt om met kinderen te kijken.

Vrijheid vieren

30 april 2019

Wat mogen we dankbaar zijn dat we in vrijheid mogen leven. Er gebeurd enorm veel in de wereld en er is zeker niet overal vrijheid. Daar mogen we ook zeker bij stil staan.  Maar toch leven we hier in Nederland in vrijheid en dat mogen we best vieren.  Daar hoort natuurlijk wat lekkers bij 😉

Winactie – jeugdboeken

29 april 2019

Het is bijna 4 en 5 mei. De dagen waarop we de tweede wereldoorlog herdenken. De vele slachtoffers, ook van andere oorlogen, en de bevrijding op 5 mei.  Deze week zullen er verschillende artikelen voorbij komen rondom dit thema. We beginnen met een winactie van twee prachtige jeugdboeken.

Wanneer zag jij het licht?

26 april 2019

Ik besloot me met mijn fotografie op vrouwelijke ondernemers te richten. Juist vrouwen zijn vaak onzeker over hun uiterlijk bijvoorbeeld.

5x Picknicken in Parijs

25 april 2019

Parijs staat bekend om haar beroemde, eeuwenoude monumenten. Nog maar kortgeleden woedde er een hevige brand in een van die bouwwerken, de Notre Dame. We keken verbijsterd toe. De kathedraal wordt herbouwd, maar dat gaat heel wat jaren duren. Gelukkig is er tot die tijd nog genoeg te zien.

4x paasbrunch recepten voor kinderen

16 april 2019

Nog een paar dagen dan vieren we Pasen. Een prachtig feest waar we morgen stil staan bij wat Jezus voor ons heeft gedaan en Zijn opstanding.

Je make-up in 10 minuten klaar

12 april 2019

Ik vind het belangrijk dat mijn make-up look compleet is. Daarom is het handig om te oefenen met wat je al hebt.

Nieuw in april

9 april 2019

In dit artikel delen we prachtige non-fictie boeken die in april uit zijn gekomen of nog uit komen. Weer een paar mooie juweeltjes.

Maak je eigen chocola (lekker gezonde variant!)

4 april 2019

Enkele maanden geleden hoorden we de doemberichten dat de chocolade in de wereld bijna op zou zijn. Daarom verwachten de winkels een fikse prijsstijging de komende vijf jaar. Nadat we even een traantje gelaten hebben, zijn we hard op zoek gegaan naar alternatieven. Want je kunt tenslotte alles zelf maken 🙂 Zo is het al snel een stuk goedkoper om gewoon je eigen chocoladereep te maken.