Nieuwe website van PUUR! Vandaag

17 oktober 2017
Delen via:

Welkom op de nieuwe website van PUUR! Vandaag! We zijn trots en blij dat we deze lancering met jou mogen vieren. Kijk en lees je mee?

Achter de schermen zijn we er al een tijdje mee bezig. Het vraagt natuurlijk veel toewijding en aandacht om deze gezellige website waar dagelijks duizenden vrouwen een kijkje op nemen, een make-over te geven! Daarom vroegen we jullie om mee te denken en nu is het zover:

We zijn live!

We hebben de leesbaarheid verbeterd, voor een overzichtelijke vormgeving gekozen, het reactiesysteem een update gegeven en bovendien ziet de website er nu weer een stuk frisser en vrolijker uit. Daar zijn we ontzettend blij mee! Jij ook? Wist je dat we de vormgeving speciaal hebben laten aansluiten bij het PUUR! Magazine? Laat ons vooral weten wat je van deze nieuwe website vindt en of je nog verbeteringspuntjes kunt doorgeven. We zijn nooit uitgeleerd en we werken er momenteel nog hard aan om extra veel content live te zetten zodat je nog meer fijne artikelen kunt lezen. Alle tips en suggesties zijn van harte welkom en we lezen graag jouw mening! Probeer vooral het reactiesysteem uit (het kan even duren voordat je reactie wordt goedgekeurd, deze moeten we handmatig akkoord geven) zodat we elkaar voortaan in de comments kunnen inspireren en vooruit mogen helpen. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Pak een kopje thee of koffie en we wensen je namens de redactie van PUUR! veel leesplezier toe op deze vernieuwde website. Maak er een stralende dag van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *