Creatief

Van vest naar kussen

21 september 2018

Toegegeven… Dat vest zit al jaren niet goed meer en je bank is leeg. Wel nou ja, niet helemaal leeg. Maar een extra kussen kan nooit kwaad. Toch?

Leerzame animaties

20 september 2018

Nou, die titel klinkt en luid al goed in de oren toch? Wijze woorden als #notsoperfectisookreuzeok en een gegeven hond moet je niet op zijn missende poot aankijken, schieten direct in ons hoofd.

Gratis bureaublad download voor de herfst

14 september 2018

Speciaal voor jullie hebben we voor het komende najaar een nieuw bureaublad ontworpen.

Mooi zwart-wit is niet lelijk

11 september 2018

Als je een goede zwart-wit foto ziet, heeft dat altijd iets onrealistisch. Alsof het een abstracte werkelijkheid is. In kleur is de wereld mooi, maar in zwart-wit zie je de structuren een stuk beter.

XXL deken breien

7 september 2018

De winter zit er weer aan te komen. Korte, koude avonden en nachten waarin we onze wollen pyjama’s weer aan zullen moeten doen. Gelukkig kun je nu nog een XXL deken breien. Snel af, en mooi! 

Geloof jij het?

4 september 2018

Hoe zou mijn leven eruit hebben gezien als mijn wieg tweeduizend jaar geleden ergens gestaan had, in een stadje in Israël? En wat als juist in dat stadje een man kwam wonen en van wie veel mensen beweerden dat hij de beloofde Messias was. Zou ik het geloofd hebben?

De 10 mooiste bureaubladachtergronden

29 augustus 2018

Wanneer je ’s ochtends de werkcomputer opstart, is het wel zo fijn om geïnspireerd te beginnen aan het werk. Daarom is het niet alleen leuk, maar ook handig om een goed bureaubladachtergrond in te stellen.

Een portret van Emily Price

25 augustus 2018

Een portret van Emily Price is een zonnige roman over liefde, kunst, familie en de perfecte pizza.

Boekenkast. O, boekenkast.

15 augustus 2018

Je bent blut, zelfs het potje met kleingeld is bedroevend leeg en je wilt wat anders in je huis. Op zo’n moment begin je aan je boekenkast. Niet snel, niet gemakkelijk, maar reuzeleuk! 

4 recepten voor honingmaskers

5 augustus 2018

Een van mijn favoriete ingrediënten om in huis te hebben is rauwe honing. Ik houd er van om het ’s ochtends in mijn thee te hebben en ik gebruik het ook in mijn melk als ik last heb van een zere keel. Maar ik gebruik het vooral om mijn huid te verzorgen.

5 dingen die je kan doen met steigerhout

30 juli 2018

Steigerhout is altijd mooi, zeker als het om je huiskamer gaat. We delen vijf dingen waarvoor je steigerhout kan gebruiken om je woonkamer mooi te maken. 

Bullet Journal- Summer Vibes

27 juli 2018

Want een bullet journal is de perfecte manier om al je zomerse activiteiten in te noteren. In deze blog wat leuke ideetjes en voorbeelden. Ik ben moeder van twee heel schattige lieve kinders, meestal ;), maar die vakantie vind ik toch altijd wel een uitdaging hoor.  Vooral als mijn man nog geen vakantie heeft en […]

PUUR! Vriendinnenboek

18 juli 2018

Er is weer een nieuw product in de PUUR! lijn. Namelijk het vrolijke PUUR! Vriendinnenboek.

Een jaar voorbij + WINACTIE

26 juni 2018

Het is deze week alweer een jaar geleden dat het ‘Hoe was je dag boek’ verscheen. Marjolein blikt terug op dit leuke feit en geeft 2 boeken weg.

Bujo, keynotes en andere leuke termen

18 juni 2018

Marjolein geeft je wat meer uitleg over het bullet journalen en alle verschillende termen die er zijn.