Creatief

Drie ingredienten uit je keukenkastje, gebruiken als verzorgingsproduct? Het kan!

16 februari 2019

Duurzaam, natuurlijk, afvalminderen zijn termen die tegenwoordig steeds meer een begrip zijn. Persoonlijk kan ik hier heel erg blij van worden. Omdat ik merk dat goed voor mijzelf zorgen, samen gaat met een aantal van bovenstaande woorden.

Wildbreien: de bomen zitten er warmpjes bij

12 februari 2019

De lente is nog niet echt in zicht en buiten is het kaal en grijs. Hoogste tijd voor een beetje fleurigheid en warmte op straat. Dat kan op een subtiele manier met wildbreien. Hierbij hul je objecten op straat in vrolijk gebreide lappen.

Winnaars fotowedstrijd ‘stilte’

6 februari 2019

De winnaars van de fotowedstrijd met het thema ‘stilte’ zijn bekend! We hebben een heel aantal mooie foto’s van onze lezers ontvangen. Hieruit hebben wij twee winnaars gekozen.

Zelf etagère maken met kinderen

30 januari 2019

Misschien ken je ze wel; van die schitterende oude theekopjes met een gouden rand en versierd met bloemetjes. Mijn oma’s hadden er vroeger hun keukenkastjes vol mee staan.

Faith Journal preview

21 januari 2019

Nog 1 week en dan… verschijnt ‘Faith Journal’ van Linette Trapman, een doeboek om op jouw manier aan de slag te gaan met je geloof, met gebed als middelpunt.

Hoe schrijf je een boek, deel III

18 januari 2019

Waarom wilde ik dit eigenlijk? Welk vreemd soort masochisme bracht me ertoe mezelf op te sluiten in een zelfgecreëerde bubbel en het werkelijke leven aan mij voorbij te laten gaan? ‘Dit was mijn laatste boek’, zeg ik daarom op ferme toon tegen manlief.

Maak je eigen geurkaars

10 januari 2019

Wist je dat die geurkaarsen ook heel gemakkelijk zelf kan maken? Heerlijk je eigen touch in de vensterbank.

Een kwestie van geloof

4 januari 2019

Alhoewel ik me er vaak aan erger, kijk ik soms christelijke films die op netflix staan. Vorige week keek ik voor het eerst Een kwestie van geloof , de nederlandse versie van A Matter of Faith.

How-to-Bullet journal

18 december 2018

Niets meer vergeten en een overzichtelijk leven.

Maak je eigen foute kersttrui

12 december 2018

Al een aantal jaar is het helemaal hip! Een foute kersttrui.Er is zelf een heuse nationale foute kersttruien dag. Bij veel mensen op het werk wordt ook een dag uitgeroepen tot foute kersttruien dag. Dan moet iedereen er aan geloven.

Hoe schrijf je een boek? deel II

4 december 2018

Tijdens het schrijven van mijn eerst drie romans had ik een schrijfcoach. Wat een luxe! Elke keer als ik vijf hoofdstukken had geschreven stuurde ik die haar toe, om ze wat later in de week terug te krijgen met aantekeningen in de marge.

Faith Journal

29 november 2018

Ik heb met veel plezier en een dankbaar hart dit boek gemaakt juist ineen periode waarin het in mijn eigen leven niet allemaal zomaar vanzelf ging. Maar juist in de donkere dagen is het belangrijk dat je er voor kiest om God te vertrouwen.

De leukste Kruidnoot-recepten

28 november 2018

Nog maar even en dan vieren we de verjaardag van de Goed heiligman! Daar hoort natuurlijk wat lekkers bij. We zochten naar de meest leuke en unieke kruidnoot recpeten.

Origineel cadeautje?

22 november 2018

Verjaardagscadeautjes bedenken. Het wordt steeds moeilijker. Vooral voor volwassenen. Vaak is het toch heel makkelijk om een envelop te geven. Maar ja het is eigenlijk niet zo feestelijk om te geven. Daarom ging ik op zoek naar ideetjes om op een leuke manier geld te geven.

Kies dankbaarheid

21 november 2018

Als ik heel heerlijk ben, voel ik mij echt niet altijd dankbaar. Ik vergeet heel vaak hoeveel ik heb om dankbaar voor te zijn. Vaak focus ik me meer om alles wat niet goed gaat of wat ik beter wil.