Ontdekken

  Fataal bewijs: 4 schandalen buiten het boek

  12 juni 2019

  Heeft Rachel Dylan, auteur van Fataal Bewijs, een punt wanneer zij de farmaceutische industrie zo schimmig beschrijft? Lees er hier meer over.

  Twee mooie workshops die je niet wil missen

  11 juni 2019

  Eind juni zijn er twee mooie workshops van stilte coach Mirjam van der Vegt die je niet wil missen.  Stilte in je gezin en vrije tijd met God.

  DIY cadeautjes voor vriendinnen

  4 juni 2019

  Hoe leuk is het om zelf iets te maken voor vriendinnen een mee te nemen als jullie hebben afgesproken. Even wat extra aandacht, een extra gebaar dat je die persoon waardeert.

  5 Producten die je afvalzak laten slinken

  16 mei 2019

  Ik ben al een tijdje geïnteresseerd in de impact die wij als gezin hebben op de wereld. Maar ook de impact van de wereld op mij? Zo let ik op wat voor producten ik gebruik in en om het huis. Maar ook wat voor producten ik koop.

  Hoe het boek ‘Weet je wel hoe MOOI je bent’ ontstond..

  8 mei 2019

  Een boek waarin ik mijn boodschap de wereld in zou sturen! In mijn werk maar ook in de vrouwen om me heen zie ik zoveel onzekerheid over henzelf als vrouw. Zijn ze wel goed genoeg, zijn ze wel mooi genoeg, kunnen ze het wel?

  5 x inspirende boeken voor moederdag

  3 mei 2019

  Het is al weer bijna moederdag. Ben je nog opzoek naar een mooi cadeau. We zetten een aantal prachtige boeken voor je op een rijtje.

  Wanneer zag jij het licht?

  26 april 2019

  Ik besloot me met mijn fotografie op vrouwelijke ondernemers te richten. Juist vrouwen zijn vaak onzeker over hun uiterlijk bijvoorbeeld.

  5x Picknicken in Parijs

  25 april 2019

  Parijs staat bekend om haar beroemde, eeuwenoude monumenten. Nog maar kortgeleden woedde er een hevige brand in een van die bouwwerken, de Notre Dame. We keken verbijsterd toe. De kathedraal wordt herbouwd, maar dat gaat heel wat jaren duren. Gelukkig is er tot die tijd nog genoeg te zien.

  Je make-up in 10 minuten klaar

  12 april 2019

  Ik vind het belangrijk dat mijn make-up look compleet is. Daarom is het handig om te oefenen met wat je al hebt.

  Nieuw in april

  9 april 2019

  In dit artikel delen we prachtige non-fictie boeken die in april uit zijn gekomen of nog uit komen. Weer een paar mooie juweeltjes.

  De vijf beste literaire netflixavonden

  2 april 2019

  Zin in een netflixavond? Bekijk dan deze boekverfilmingen.

  De mooiste moeders in Christelijke romans

  23 maart 2019

  Deze week is het boekenweek! Vanaf 20 t/m 30 maart staat het christelijke boek in het zonnetje. Vandaar dat we deze week een lijst delen met krachtige moeders in de hoofdrol.

  Joy: de vrouw van wie C.S. Lewis hield

  19 maart 2019

  Gevangen in een relatie met een alcoholistische man komt Joy Davidman in aanraking met het gedachtegoed van C.S. Lewis. Joy, een briljant schrijfster en een strijdbare moeder, raakt gefascineerd. Heel voorzichtig ontwikkelt zich een vriendschap, die uitmondt in een huwelijk. Dan wordt Joy ernstig ziek…

  5 liedjes om je dag goed mee te beginnen.

  16 maart 2019

  Wat is er nou beter dan je dag met muziek beginnen. Het geeft je boost voor de rest van de dag. Ik zet een paar tips op een rijtje en geloof me hier word je vrolijk van!

  5x Maak je leven leuker

  14 maart 2019

  Vijf tips om je leven leuker te maken. Deze tips komen uit de PUUR! agenda van 2019