Ontdekken

Je make-up in 10 minuten klaar

12 april 2019

Ik vind het belangrijk dat mijn make-up look compleet is. Daarom is het handig om te oefenen met wat je al hebt.

Nieuw in april

9 april 2019

In dit artikel delen we prachtige non-fictie boeken die in april uit zijn gekomen of nog uit komen. Weer een paar mooie juweeltjes.

De vijf beste literaire netflixavonden

2 april 2019

Zin in een netflixavond? Bekijk dan deze boekverfilmingen.

De mooiste moeders in Christelijke romans

23 maart 2019

Deze week is het boekenweek! Vanaf 20 t/m 30 maart staat het christelijke boek in het zonnetje. Vandaar dat we deze week een lijst delen met krachtige moeders in de hoofdrol.

Joy: de vrouw van wie C.S. Lewis hield

19 maart 2019

Gevangen in een relatie met een alcoholistische man komt Joy Davidman in aanraking met het gedachtegoed van C.S. Lewis. Joy, een briljant schrijfster en een strijdbare moeder, raakt gefascineerd. Heel voorzichtig ontwikkelt zich een vriendschap, die uitmondt in een huwelijk. Dan wordt Joy ernstig ziek…

5 liedjes om je dag goed mee te beginnen.

16 maart 2019

Wat is er nou beter dan je dag met muziek beginnen. Het geeft je boost voor de rest van de dag. Ik zet een paar tips op een rijtje en geloof me hier word je vrolijk van!

5x Maak je leven leuker

14 maart 2019

Vijf tips om je leven leuker te maken. Deze tips komen uit de PUUR! agenda van 2019

De uitnodiging / The shack

11 maart 2019

inds een paar weken kan je de verfilming van de Uitnodiging (The Shack) op Netflix bekijken.  Er is al veel geschreven en gezegd over deze film. OP de pagina van de EO, kan je hier een aantal blogs over lezen.  Graag laten we jullie zelf de film beoordelen 😉 Een aantal maanden geleden deelde wij deze bijbelstudie rondom het boek.

Meet Vera Stanhope – detective met hoed

9 maart 2019

Hoofdinspecteur Vera Stanhope, woont in het Noord Oosten van Engeland. Deze werkverslaafde dame laat zich niet kisten. Gekleed in haar grote jurken, meestal gepaard met een paar stevige kaplaarzen, is ze de schrik van het politieteam. Ze is streng voor bijna iedereen, behalve voor haar oogappel en rechterhand Joe Ashworth. Ze zit bovenop iedere moordzaak […]

5 mooiste boekwinkels van Nederland

26 februari 2019

Boekwinkels ik kan er uren rondlopen. Heerlijk struinen door de boeken. In sommige winkels in Nederland kan je er zelf een hele dag vertoeven zo mooi is het er!  We hebben er vijf voor je op een rij gezet. Mis je nog een boekwinkel tip ons dan vooral!

Filmtip Doubt: Ik heb zoveel twijfels…

9 februari 2019

Doubt was een echte eye-opener voor mij. Ondanks dat alle personages hetzelfde geloof aanhangen, hebben ze allemaal hun eigen overtuigingen. En ondanks dat ze allemaal in de liefde van God geloven, komt er toch conflict en ruzie.

8x hier-word-je-vrolijk-van-tips

2 februari 2019

Het is prachtige hoor dit winterse weer, en vooral leuk voor de kinderen.
Maar toch heb ik wel een beetje last van een winter-dip.

Prachtige nieuwe romans

26 januari 2019

In de eerste weken van janauri zijn weer prachtige nieuwe romans uitgekomen bij KokBoekencentrum. Deze brengen wij graag onder jullie aandacht! Later meer over deze prachtige romans.

Naïma-vrouwendag

25 januari 2019

Naïma-vrouwendag zaterdag 16 maart 2019, georganiseerd door Evangelie & Moslims.
‘Hoe het kruis een weg kan zijn voor moslimvrouwen’

LUV Ladiesnight: Genietend Leven

22 januari 2019

Alinda Bol schreef kort geleden het boek “Genietend leven” in de PUUR! in Balans. Op woensdag 13 februari organiseert LUV een ladiesnight naar aanleiding van het boek en nog veel meer leuks!