Een portret van Emily Price – Katherine Reay

13 juni 2018
Delen via:

Na het grote succes van Geachte Mr. Knightley verschijnt deze week weer een nieuw boek van Katherine Reay, een portret van Emily Price. Een heerlijk zomerboek om mee te ontspannen op het strand of in de tuin. Een boek over liefde, Italië, kunst, literatuur en de perfecte pizza. Ingrediënten die perfect passen bij Katherine Reay. Oh en laten we vooral de prachtige cover niet vergeten. Die laat precies zien waar dit boek over gaat.

Over Een portret van Emily Price

eenportretvanemilyprice, emilyprice, katherine reay, boek, nieuw, italie, lezen, puurvandaag

Emily Price houdt ervan om dingen op te knappen. Of het nu een beschadigde muurschildering is of het Italiaanse familierestaurant van haar nieuwe liefde Ben: Emily stort zich er met liefde op. Maar dan vraagt Ben haar ten huwelijk en vertrekt ze met hem naar Italië. Daar komt ze oog in oog te staan met haar kersverse schoonfamilie, bij wie zaken spelen die zich niet zo makkelijk laten repareren…

Bestel het boek hier!

Over Katherine Reay

Katherine Reay debuteerde met de roman ‘Geachte Mr. Knightley’. Ze is een groot fan van Jane Austen en haar tijdgenoten en laat zich hier graag door inspireren, terwijl ze tegelijkertijd een geheel eigen twist geeft aan deze klassiekers. Na een carrière als marketeer verhuisde ze met haar gezin van Texas naar Engeland, vervolgens naar Ierland en toen naar Washington, waar ze naast het in- en uitpakken en het opvoeden van haar kinderen gelukkig ook nog tijd vond voor schrijven en het uitdenken van nieuwe verhaalideeën. Inmiddels woont ze alweer een tijd in Chicago, waar ze zich steeds serieuzer wijdt aan het schrijven.

Lees ook Geachte Mr. Knightley

De slimme twintiger Samantha Moore is opgegroeid in een weeshuis en heeft niets voor zichzelf. Studeren is een oude droom die ze allang heeft opgegeven en ze slijt haar dagen achter de toonbank bij een Starbucks. Ze weet dan ook niet wat haar overkomt als een stichting haar een studiebeurs aanbiedt. Het enige wat van haar wordt verwacht, is dat ze de mysterieuze oprichter van de stichting op de hoogte houdt van haar vorderingen. Hoewel Sam bindingsangst heeft, mensen doorgaans uit de weg gaat en vlucht in het citeren van Jane Austen-romans als iemand te dichtbij komt, voelt ze zich vreemd vrij in haar brieven aan deze Mr. Knightley, die ze nog nooit heeft ontmoet… Of toch wel?
Bestel dit boek gemakkelijk via Boekenwereld.com en laat het boek gratis thuisbezorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *