Op dat moment voelde de hemel dichtbij – overzicht

13 april 2018
Delen via:

We hebben al 6 mooie blogs van jullie gekregen en die zetten we voor je op een rij. Klik op de link om de blog te lezen!

Op dat moment voelde de hemel dichtbij #1

“En daar was de nachtelijke hemel bezaaid met de sterren en de verwelkomende maan.”

Lineke verteld over een moment dat ze bij een meisje aan haar bed zat in Israël. Kijkend naar een hemel bezaaid met sterren.

Op dat moment voelde de hemel dichtbij #2

“Mijn hart werd rustig. Ademen ging vanzelf. Stap voor stap voelde ik mij thuis.”

Zoals elk jaar ging Jannie op wintersport met haar gezin. Zelf was ze niet van het skiën maar wandelde ze wel door de centimeters sneeuw. Wandelend door het bos voelde ze iets gebeuren.

Op dat moment voelde de hemel dichtbij #3

“Het duurt even voordat we schuifelende voetstappen dichterbij horen komen. De deur gaat open en meneer kijkt ons verwachtingsvol aan.”

Catrina gaat samen met een vriendin op bezoek bij mensen in het plaatselijke verzorgingstehuis. Namens de kerk bezoeken ze de mensen daar en verwennen met hun aandacht.

Op dat moment voelde de hemel dichtbij #4 

“De woorden dat ik klaar was om Hem te ontmoeten en er eigenlijk zelfs naar uit keek.”

Judith was op weg met een aantal vriendinnen naar een evenement toen haar wereld letterlijk op zijn kop werd gezet.

Op dat moment voelde de hemel dichtbij #5

“In gedachten zag ik een veld met prachtige bloemen, rode, witte, gele, paarse. Ik voelde een zacht briesje door mijn haren. In de verte zag ik een wit licht.”

Johanneke is 16 weken zwanger wanneer ze te horen krijgt dat haar kindje niet meer leeft. In die periode zit ze veel achter de piano en tijdens een van die momenten maakt ze iets heel bijzonders mee.

Op dat moment voelde de hemel dichtbij #6

“Mijn lichaam hield het vol tot Koninginnedag. Het is bevreemdend als je op een ochtend je ogen opent en voelt dat vandaag je laatste dag kan zijn.”

Kelly belandt in het ziekenhuis tijdens haar zwangerschap. Het lijkt er op dat ze haar kindje gaat verliezen. Maar haar baby wordt geboren. Klein, en waarschijnlijk niet eens levensvatbaar.

Schrijfwedstrijd

Dit waren de eerste 6 blogs die we ontvingen voor onze maandelijkse schrijfwedstrijd. Schrijf je ook mee? Elke maand hebben we een nieuw thema of afmaakzin en jij mag daar een blog over schrijven van 500-750 woorden. Alle blogs worden geplaatst en aan het eind van de maand trekken we een winnares. Zij wint een boek. Deze maand is het thema: Op dat moment voelde de hemel dichtbij en je kan het boek Als ik mijn ogen sluit van Elizabeth Musser winnen!

schrijfwedstrijd, schrijven, schrijf, winnen, wedstrijd

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *