PUUR! Dagblok

4 juli 2018
Delen via:

Ken je dat, dat je bureau, eettafel of aanrecht helemaal vol ligt met losse briefjes. Je hebt misschien al wel en notitieboek om van alles in op te schrijven maar toch blijf je de losse papiertjes er bij pakken. Aan het einde van de dag is het een complete chaos. Maar daar kan een einde aan komen met dit vrolijke dagblok. We vertellen je er graag wat meer over!

Met het PUUR! Dagblok vergeet je niets meer en maak je je hoofd leeg. Je kunt verjaardagen invullen, boodschappenbriefjes maken, to-do’s en gebedspunten opschrijven. En verder is er alle ruimte voor notities en dingen die je niet moet vergeten. Dus in plaats van al die losse briefjes heb je er nu maar eentje. En aan het einde van de dag scheur de gebruikte pagina van het blok af en begin je de dag erna met een mooie schone lei.

Het blok bevat 100 pagina’s die aan de onderkant aan elkaar gelijmd zijn waardoor de blaadjes ook niet makkelijk omvouwen. Het blok is vrolijk en valt dus goed op en heeft mooie bijbelteksten waardoor je elke dag weer wordt bemoedigd.

 

 

 

 

 

 

Wij geven 2 van deze vrolijke blokken weg. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier in te vullen en wie weet ligt er straks wel zo’n vrolijk blok op jouw bureau, eettafel of aanrecht.

Deze winactie is gesloten.

 

 

 

 

Reacties (7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *