Auteur:
Publicatiedatum:
3 maanden geleden

PUUR! Boekentip – Carry on heb lief

Bij Uitgeverij Kok is Carry on heb lief van New York Times-bestseller auteur Glennon Doyle Melton verschenen. Oprah Winfrey selecteerde het op de dag van verschijnen voor haar boekenclub, waarna het boek op nummer 1 binnenkwam in de New York Times-bestsellerlijst non-fictie.

Over het boek
Alles is zoals het zou moeten zijn. Glennon is gelukkig met haar drie kinderen, haar echtgenoot, het succes van haar debuut Carry on, warrior (Carry on en leef). Maar dan bekent haar man Craig ontrouw te zijn geweest. Niet voor het eerst van haar leven bereikt Glennon een absoluut dieptepunt. Maar Glennon blijft vasthouden aan de belangrijkste les die het leven haar geleerd heeft: in de diepste pijn ligt een uitnodiging voor een rijker leven. Carry on heb lief is het verhaal van een huwelijk, maar meer nog van Glennons persoonlijke gevecht om boven alles trouw te blijven aan zichzelf.

Het langverwachte antwoord op Eat, Pray, Love” – Elizabeth Gilbert

 Glennons provocerende memoires is mijn meest recente boekenclub selectie. Ik ben dol op haar eerlijkheid, haar kwetsbaarheid en haar no-nonsense wijsheid” – Oprah

Over de auteur
Glennon Doyle Melton is een (steeds) bekende(re) blogger en activist. Ze heeft een sterk netwerk met daarin oa Elizabeth Gilbert en Brené Brown. Met Brené Brown geeft ze sinds kort de online workshop The Wisdom of Story. Melton debuteerde met Carry on, Warrior (Carry on en leef). Haar tweede boek, Love Warrior (Carry on heb lief) is begin september verschenen in de VS. Op de dag van verschijnen maakte Oprah Winfrey bekend dat zij het boek geselecteerd heeft voor Oprah’s Book Club.

Interview met Oprah LOVE WARRIOR

Interview LOVE WARRIOR

Glennon Doyle Melton & Marie Forleo on Being A Love Warrior

 

Carry on heb lief | € 20,- | ISBN 9789043527576 | 304 pagina’s

 

Eerder verscheen: #1 New York Times bestseller Carry on en leef, ISBN 9789043527200