Even niets cursus

We hebben het allemaal druk en juist daarom is het zo fijn om even tijdens het beantwoorden van je mail op avontuur meegenomen te worden. In deze even-niets-cursus ontvang je voor vier weken lang, drie keer per week een mail van ons met de mooiste verhalen, de leukste DIY’s en reiken we je materiaal aan om je geloof te verdiepen.

 

WAT KUN JE ERMEE?

Samen lezen: elke maandag krijg je een van onze mooiste verhalen toegestuurd.
Samen doen: elke woensdag krijg je een DIY-project.
Samen geloven: elke vrijdag ontvang je een Bijbelstudie. Hierover kun je met andere deelnemers in gesprek gaan. Want geloven doe je nooit alleen!
Samen delen: als je vriendin zich via jou aanmeldt, krijg je een gratis (digitaal) exemplaar van PUUR! Zomer 2015 ~ Ga je mee op reis? Je kunt je vriendin tippen via de link in onze mails.

 

 

WAT KOST HET?

Dat mag je helemaal zelf weten! We bieden je deze cursus aan met de optie om zelf te selecteren welk bedrag jij wilt betalen. Dus je mag er € 7,50,- voor betalen, maar je mag er ook € 15,- of € 20,-
aan uitgeven. Ongeacht het bedrag dat je kiest: je krijgt dezelfde cursus. De helft van het bedrag dat jij betaalt, gaat naar een goed doel naar keuze. Want samen staan we zoveel sterker!

Meedoen met de cursus

De cursus is even uit de running. We komen snel weer bij je terug!